Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR (/showthread.php?tid=629)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - 123456 - 04-12-2015

Rize trabzon Kastamonu gelsin.

RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - ArmanınPeşinde - 04-12-2015

Anıl'ın performansı nasıldı acaba ?

RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - genoa28 - 05-12-2015

(04-12-2015, 18:16)sokakbaşımeyhane Wrote:
(03-12-2015, 20:52)genoa28 Wrote: çoluk cocukla Kartalspor'u mağlup edip gruplara kaldık, ilk geldiğinde de sallayanlar vardı doğaldır ama Erkan Sözeri hakikaten bizim için büyük hoca, keşke uzun soluklu anlaşma yapabilsek ve Erkan Sözeri elde ettiği her başarıyı kendi emeği sayesinde kazanıyor o'nu da belirtelim.

Gruplar da inşallah GS, BJK ya da FB gelir, hatta GS gelirse ben Giresun'da galip geleceğimizi dahi düşünüyorum yoksa GS ya da FB gelmeyecekse bi esprisi kalmıyor kupanın..

kardeşim eleştirilere açık olmayı öğrenin..senin görüşlerine katılmayınca sallamak mı oluyor..erkan sözeri şu ana kadar beklentileri karşılamıştır..yok dünya hocası yok süper hoca katılmıyorum ben bu görüşe bu benim şahsi fikrim..giresunsporda aşı tutumuş olabilir..ama adamın kariyeri başarısızlıklarla dolu  2 tane takımı küme düşürmüş 5 tane takımdan kovulmuş bir erkan sözerinin çokta başarılı bir kariyeri olmadığını belirtmektede fayda var..haa adamın hakkını yemeyeyim erciyes maçı dışında  3 maçtada alınan galibiyetler başarıdır küçümsemem ama benim çok mükemmel bir hoca olduğuna inanmamaktada fikrim değişmedi..giresun dışında hiç bir hocalık başarısı olmayan birisinden bahsediyoruz..Ziya doğan malatyada efsaneydi şimdi takım bulamıyor..çünkü malatya dışında hiçbir başarısı yok...erkan sözeride giresunspor dışında hiç bir başarısı olmayan bir hoca...KEŞKE PLAYOPFA SOKSA BİZİDE BENİ UTANDIRSA..ÖZÜR DİLEMEYİDE BİLİRİM YETERKİ GİRESUNUM BAŞARILI OLSUN...

ama gelipte kariyerinde hemen hemen hiçbir yerde başarılı olmamış, tek şampiyonluğunu Giresunspor'da yaşamış Mehmet Birinci'nin ekmeğini yiyor tarzında birşeyler yazmıştın diye hatırlıyorum, birde hoca filan değil, kral çıplak yazmıştın kusura bakma ama bunları yazarsan cevap da alırsın, bu arada eleştiriye tabii ki açığım birbirimize saygı çerçevesinde yazdıktan sonra sıkıntı yok hepimizin ortak paydası Giresunspor sonuçta.

RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - sokakbaşımeyhane - 06-12-2015

Adam 5 tane takımı küme düşürmüş. Sampiyon Hoca mehmet birinciye laf atoyorsunDoğru diyorum gecen sene mehmet hocanın ekmeğini yedi çok iyiydi süperdi balıkesir 5 haftada kapının önüne attı aklısıra giresunsporu küçümsüyor du neden geldi o zaman giresunspor a madem hedefsiz takımdı lafını yemiyeceksin dik duracaksın

RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - sokakbaşımeyhane - 07-12-2015

Ben erkan sözerinin vasat oğlu vasat olduğunu iddia ediyorum bunda da fikrim değişmedi ...bunuda takımın üst sıralarda oldugu zaman söylüyorum.

RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - genoa28 - 07-12-2015

(06-12-2015, 21:32)sokakbaşımeyhane Wrote: Adam 5 tane takımı küme düşürmüş. Sampiyon Hoca mehmet birinciye laf atoyorsunDoğru diyorum gecen sene mehmet hocanın ekmeğini yedi çok iyiydi süperdi balıkesir 5 haftada kapının önüne attı aklısıra giresunsporu küçümsüyor du neden geldi o zaman giresunspor a madem hedefsiz takımdı lafını yemiyeceksin dik duracaksın

geçen sene ligde kalman da en az şampiyonluk kadar değerli idi, Erkan Hocanın payı ise bunda çok büyük kaldı ki devre arası istenilen transferler yapılabilse play-off dahi yapılabilirdi.

Balıkesir'de Erkan Hoca istifa ettikten sonra da hiçbir şey değişmedi, ayrıca adamlarda yönetimsel sorunlar var ve yönetim-oyuncu-taraftar ve şehir arasında kopuklu var ve bu şekilde başarılı olmak zaten zor.

Mehmet Hoca bizde hayatının tek şampiyonluğunu yaşadı, bundan sonra da yaşaması pek muhtemel değil zira kendisi iyi bir Giresunsporlu ama ne yazık ki 2.ligin vasat hocalarından.

Erkan Hoca sana göre kötü bir hoca olabilir hatta Mehmet Hocanın ekmeğini de yemiş olabilir, sağolsun bu senede Sefer Hocanın ekmeğini yiyor  Big Grin  ama şansızlığı küme düşürdüğü takımlarda göreve başlamadan önce Mehmet Hoca ya da Sefer Hoca gibi önemli hocalar olamaması zira bu tip hocalar olsa bu kez de eminim onların ekmeğini yiyip başarılar elde edecekti şans işte.

Bende şu başarılı dönemde yazıyorum, sıkıntı yok, hatta play-offunun mk ve bizi ligde bıraksın bu bile çok önemli başarıdır ve tekrar anlaşma yapılmalıdır.

Başarılı dönemde yolumuza devam ederken , takımın hocası ki bence takımın herşeyini şurada herşey iyi giderken tartışıyor olmamız çok garip bir durum.

RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - kerasus - 07-12-2015

Arkadaşlar eleştiri eyvallah, her zaman saygı duyarım. Ama eleştirirken b.k atma derecesine gelmesine anlam veremiyorum. Neymiş Mehmet hoca tek şampiyonluğunu bizde yaşamışmış. Yahu banane elalemin takımlarından beni zaten Giresunspor ilgilendiriyor. Ben Giresunspora oynattığı futbola bakarım. Giresunspora oynattığı futbol ise Türkiye standartlarının üstünde kesinlikle. Ayrıca 2.ligin sıradan hocasına göztepe kadrosunu da versen şampiyon yapamaz. O şampiyonluk resmen bir mucizeydi, öyle sadece takım kimyasıyla falan açıklanacak kadar basit bişey değildi. Aynısı Erkan hoca içinde geçerlidir. Başka takımlarda ne yaptığı beni bağlamıyor. Giresunsporda eğer Bozbağ efendi engellemezse resmen çığır açacak gibi gidiyor. Oynattığı futbolda çok iyi kesinlikle. Türkiyedeki kaşar hocaların ezberlediği oyun sistemlerinden çok farklı. Zaten onu başarılı kılanda bu. Öyle mucize yaratacak bir oyun oynamıyor ama Türkiyede okadar saçma bi futbol anlayışı varki, sadece bu yanlışlardan vazgeçmesi bile onu ön plana çıkarıyor. İlk geldiğinde bende karşıydım ama yaptıklarıyla beni yanılttı Erkan hoca.

RE: ZTK 3.Tur Kartalspor - GİRESUNSPOR - yirmisekiz - 07-12-2015

Orduspora santraforsuz play off oynatan Erkan Sozeri ydi. Mersin macinda oyle goller kacti ki. Ortalama bir golcu ile o maci alirlardi

(07-12-2015, 10:36)yirmisekiz Wrote: Orduspora santraforsuz play off oynatan Erkan Sozeri ydi. Mersin macinda oyle goller kacti ki. Ortalama bir golcu ile o maci alirlardi
santraforsuz derken landel,anıl,subasic verseler havada kaparız...ayrıca playoflara girmeden kovdular hüsnü özkara vardı takımın başında

(07-12-2015, 01:39)genoa28 Wrote:
(06-12-2015, 21:32)sokakbaşımeyhane Wrote: Adam 5 tane takımı küme düşürmüş. Sampiyon Hoca mehmet birinciye laf atoyorsunDoğru diyorum gecen sene mehmet hocanın ekmeğini yedi çok iyiydi süperdi balıkesir 5 haftada kapının önüne attı aklısıra giresunsporu küçümsüyor du neden geldi o zaman giresunspor a madem hedefsiz takımdı lafını yemiyeceksin dik duracaksın

geçen sene ligde kalman da en az şampiyonluk kadar değerli idi, Erkan Hocanın payı ise bunda çok büyük kaldı ki devre arası istenilen transferler yapılabilse play-off dahi yapılabilirdi.sefer hoca konusuna gelince sefer hocanın taktiksel olarak başarılı olamayabilir,fakat mükemmel bir kondisyon yüklemesi yapmış bunu bizzat erkan sözeri söyledi..

Balıkesir'de Erkan Hoca istifa ettikten sonra da hiçbir şey değişmedi, ayrıca adamlarda yönetimsel sorunlar var ve yönetim-oyuncu-taraftar ve şehir arasında kopuklu var ve  bu şekilde başarılı olmak zaten zor.

Mehmet Hoca bizde hayatının tek şampiyonluğunu yaşadı, bundan sonra da yaşaması pek muhtemel değil zira kendisi iyi bir Giresunsporlu ama ne yazık ki 2.ligin vasat hocalarından.

Erkan Hoca sana göre kötü bir hoca olabilir hatta Mehmet Hocanın ekmeğini de yemiş olabilir, sağolsun bu senede Sefer Hocanın ekmeğini yiyor  Big Grin  ama şansızlığı küme düşürdüğü takımlarda göreve başlamadan önce Mehmet Hoca ya da Sefer Hoca gibi önemli hocalar olamaması zira bu tip hocalar olsa bu kez de eminim onların ekmeğini yiyip başarılar elde edecekti şans işte.

Bende şu başarılı dönemde yazıyorum, sıkıntı yok, hatta play-offunun  mk ve bizi ligde bıraksın bu bile çok önemli başarıdır ve  tekrar anlaşma yapılmalıdır.

Başarılı dönemde yolumuza devam ederken , takımın hocası ki bence takımın herşeyini şurada herşey iyi giderken tartışıyor olmamız çok garip bir durum.
takımı kümede bırakmak başarıysa bankasyanın  ilk sezona bak bakalım takımı kim bırakmış ligde...eskişehir kocaeli diyarbakır sakarya nın üst sırala oynadığı ligde...Ayrıca sefer hoca taktiksel olarak başarılı olamayabilir fakat takıma mükemmel bir kondisyon yüklemiş bunu bizzat erkan sözeri söyledi..aklın sıra makara yapıyorsun o takımlarda mehmet hoca sefer hoca yoktu diye niye başaramadı bunu bana açıkla..senine erkan hocayı bu kadar sevmenin nedeni sanırım sen fanatik fenerlisin erkan hoca fenerde oynadı diye ayrıca mehmet hocayı bir türlü kabullenemiyorsun(trabzonlu diye şahsen bende sevmem trabzonsporu)ve kupada gs çıksın çakarız gibi cümlelerinden belli oluyor..neden fb değil neden bjk değil..bu seni ele veriyor..bana soracaksan olursan giresunspor dışında tek bir takım tutarım o da derelispor...