![]() |
8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA etti - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA etti (/showthread.php?tid=618) |
RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - sokakbaşımeyhane - 20-10-2015 mourinho gelse bir cacık olmaz bu yönetim zihniyetiyle...bu takımın başına gelen ya çaylak olur ya hedefsiz olur ya da iş bulamayanlar olur...akıllı hoca bu takımın bu yöneticelerin kucağına düşmez... RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - maicon_28 - 20-10-2015 evet duyumum doğru çıktı Erkan Sözeriyle anlaşmışız hayırlı olsun RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - maicon_28 - 20-10-2015 %90 emin olduğum bir şey var Erkan hoca ile küme düşmeyiz.. nerede bitireceğimiz muamma 6-12 arası bir şey olur büyük ihtimal NOT : LİSTEDEKİ DİĞER İSİMLER -ÖZCAN BİZATİ -ERHAN ALTIN -MEHMET BİRİNCİ İDİ RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - Yaglidereli - 20-10-2015 Erkan hoca iyi hoşta, bu oyuncu grubu ile en büyük hedef ligde kalmak olur. Erkan hoca devre arası için transfer sözü almıştır diye düşünüyorum. Eğer 2-3 mAçımızı izlediyse zaten farkındadır kalite eksikliğinin RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - maicon_28 - 20-10-2015 yalnız devre arasında adem sağlam , fevzi , alaattin gibi adamlar alcaksak hiç almayalım daha iyi.. RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - sokakbaşımeyhane - 20-10-2015 Erkan hocanın hocaligini şimdi göreceğim bana tukurdugumu yalatsin yeter ki başarılı olsun ama bu sene 3 yada 4 hoca değişti ririz RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - genoa28 - 20-10-2015 Erkan Hocanın tekrar gelmesi çok olumlu oldu ama niye gitti ve gönderildi tekrar niye getirildi burda durum biraz karışık, ben gelmesindne çok memnunun onu belirteyim. takımın net olarak orta saha oyuncusuna ihtiyacı var, ayrıca kanatlara da takviye yapılmalı, Waldison kazmasının yerine de bir forvet alınsa fena olmazda... RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - yirmisekiz - 20-10-2015 Takim çöp dolu Fevzi Aladdin Waldison Onur Cenik Andre Husamettin Onur Demir dos oynamali. Bu kadroda baska care yok. Tchiami yi begeniyorum ben. Yetenekli. Vedat da destek geldiginde gorevini iyi yapiyor. Abwo ve Abdul kotuler. Orta saha komple çöp. Sikinti orda. O yuzden Onur Demir oraya girmeli. Biraz iyi diyecegimiz Ridvan var RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - kral1234 - 20-10-2015 Şu vedat varya Şenol Güneş gibi bir hocanın eline verilse samimi söylüyorum acayip bir topçu olur. Acayip gelişime acik. Umarım erkan hoca vesile olur buna. RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - Sercan28 - 20-10-2015 Takımın adana ve göztepe maçlarından başka gol yemediği maç yokken değişime kaleden başlamanın öncelikli iş olduğunu görmek için kahin olmaya gerek yok sanırım. Hala kaleye giden her yan ya da yüksek topta aha kaçırdı elinden kaçıracak korkusuyla maç izlemek istemiyorum artık ben şahsen. Bu takıma geldiği ilk günden beri kaleci Anıla güvenilmesi gerektiğini ısrarla tekrar tekrar belirtiyorum. Bu adam iyi kaleci hemşerim. |