Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip=Fenerbahçe - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip=Fenerbahçe (/showthread.php?tid=845)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - cotanak88 - 01-11-2018

rezil futbola rağmen turladık

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - maicon_28 - 01-11-2018

(01-11-2018, 15:24)çepniyim Wrote: Bizimkiler gol yemek için bahane arıyorlar.

Ne bu hatalar ya.

Bari doksan dakika bitmeden yiyip de rahat etseydiniz.

maçı 5 saniye dahi izlemedim.

Hayalimde böyle bir maç ve senaryo vardı. Nasıl gerçekleşmedi bu Big Grin

Hadi rakip atamadı desek, penaltılarda nasıl vermedik maçı Big Grin

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - ultras - 01-11-2018

rakip bizden daha istekliydi maçı verme konusunda Smile

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - kerasus - 01-11-2018

Maci izlemedim. Cikan sonuc gümüşhane den daha iyi bir takim degiliz ama daha iyi penalti kullaniyoruz. Aman ne iyi.. super log umutlarim tazelendi valla.

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - chotanax - 01-11-2018

Volkan okumak nasıldı acaba? İzleyenler yorum yapabilir mi?

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - mvsr - 01-11-2018

O çekim kalitesi ile müm kün değil yorum yapmak.Bu forumda canlı izleyen var mıdır bilmiyorum.
Genel olarak takım çok kötü idi.Turuncu forma bizmişiz.Uzun zaman beyaz forma biz sandım.O derece kötü.

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - chotanax - 01-11-2018

(01-11-2018, 23:52)mvsr Wrote: O çekim kalitesi ile müm kün değil yorum yapmak.Bu forumda canlı izleyen var mıdır bilmiyorum.
Genel olarak takım çok kötü idi.Turuncu forma bizmişiz.Uzun zaman beyaz forma biz sandım.O derece kötü.
Yerel basın zaten yerlerde. Anil'ın tecrübesi! haber konusu ama 2 yıldır toplam 30 dk süre alan ve bence takimin bireysel yetenek bakimindan en yetenekli futbolcusu Volkan'ın esamesi yok.

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - ultras - 02-11-2018

Çekim yapılan yer ilk yarı Volkan'ın oynadığı bölgedeydi çok fazla etkin değildi 1-2 pozisyon var kendisini gösterdiği,ikinci yarıda da sol kanattan ataklarımız oldu ama Volkan olup olmadığı net değildi. Sakatlık yaşamamak için kendisini çok kasmadı tahminimce doğru olanı da yaptı.

RE: Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Gümüşhane - Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 02-11-2018

Bence volkan okumak psikolojik olarak bitik kolay kolay etkili olamaz ikiki mucadelere giremez insallah yanilirim

RE: 2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Rakip=Gümüşhanespor - ultras - 23-11-2018

Vay yine mi Fener ama artık yeter Big Grin