![]() |
24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz (/showthread.php?tid=810) |
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Semih Karahan - 23-02-2018 (23-02-2018, 21:04)emre_1466 Wrote: http://www.spor28.com/Ya-Dodo-ya-da-Batuhan,9587h.aspx ya aga forvetten stoper mi olur . tamam zaman zaman vedat gelmişti stopere ama sürekli değildi. hatta bizde bi ara emrah kiraz vardı o da öyleydi . ama saçma yani. dimitriadis oynayabiliyor gözüküyor ama bilemem. dodo oynayamaz bence RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Yaglidereli - 23-02-2018 Taa ilk maçında yazdım. Batuhanın menajeri kim araştırılmalı. Kesin ipnelik var. RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - genc28 - 23-02-2018 Panos stopere çekilirse orta sahayı tamamen kaybederiz.Bence dodo oynamalı zaten orta sahada bi ise yaradığı yok RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - sokakbaşımeyhane - 23-02-2018 Eskisehir 17 yaşındaki çocukları stoper oynatıyor bu altyapıdan 1.80 in üzerinde bir stoper yok mu??? Batuhan defansta fizik olarak oynar ama yumuşak oyuncu babası gibi hayvani olsa eyvallah adamın kesin kontradinda Oynama maddesi var RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - turkuaz_0628 - 23-02-2018 Bu Batuhan yerine erbaaspora verdiğimiz murat kara var 17-18 gol attı onu alsaydık 10 gol atsaydıda bizim olsaydı.. RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Semih Karahan - 23-02-2018 (23-02-2018, 21:23)turkuaz_0628 Wrote: Bu Batuhan yerine erbaaspora verdiğimiz murat kara var 17-18 gol attı onu alsaydık 10 gol atsaydıda bizim olsaydı.. abi o da oynadı zamanında ama pek bi iş yoktu. işte böyle gidince bir yerlere haberleri geliyor. RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Giresun - 23-02-2018 (23-02-2018, 21:23)turkuaz_0628 Wrote: Bu Batuhan yerine erbaaspora verdiğimiz murat kara var 17-18 gol attı onu alsaydık 10 gol atsaydıda bizim olsaydı.. Katılıyorum hoca koskoca alt yapı bir stoper çıkaramadıysa kapansin RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - sokakbaşımeyhane - 23-02-2018 95 kişilik yer ayrılmış ya kardeşim bu amg umraniyesi maraton ve kapalisini kendi taraftarina versin koskoca kale arkası var onuda deplasmana versin ayıptır ya RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - heyulaanil28 - 23-02-2018 öncellikle hoca değişikliği camiamıza hayırlı olsun umarım Ümraniye maçı yeni şeylerin başlangıcı olur umudun olmadığı yerde hayat biter ben şahsım adıma herşeye rağmen ümitliyim maçtan ziyade dün adına kerasus adına değil sizlerden özür dilerim bu şahsın bu şahıs mıdır çocuk mudur muamma ama algılarından bıktım bazı küfürler ettim küfürler nedeniyle Sizlerden özür diliyorum ama hiç kimse hiçbir kimse benim Giresunspor'luluğu sorgulayamaz bu kulubün kurucuları arasında benim dedelerim var Güneşspor altında Giresunspor'luluk bana babamdan dedelerimden yadigar 8 yaşından tribünün içinden geliyorum imzamda olduğu gibi Hayatın Kıyısından Maraton Ortasında olduk iş hayatına kadar hiçbir deplasmanı pas geçmedim 2015 den beride şeref duyduğum kongre üyesiyim ve kalbimizde birileri gibi ÇİFT dikiş olmadı her zaman şehirciliği savunduk bugün bile tribünden gelenlerle köy köy okul okul gezip Giresunspor'luluk bilinci yayıyoruz beni bilenler biliyor gerçi forumda eskisi gibi tribünden gelenler kalmadı şahsen tanıyanlarda biliyor onun için hiçbir kimse benim Giresunspor'luluğu sorgulayamaz. Ve o şahısa söylüyorum benimle uğraşma uğraşırsan kötü olur algılarınıda git kendine sakla onun için herkes kendi yoluna baksın benim hakkımda ne yorum ne yap ima yap algılarınıda kendine sakla. RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - kerasus - 23-02-2018 al işte.. gelir gelmez hemen yine sataşmaya başlamış. la olm sen kimsin lan? ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. ergene bak hele her sinirlendiğinde ana avrat düz gidiyor bide çoluk çocukmu muamma demiş utanmadan. herkesin yorumlarından kimin ne olduğu belli oluyor. boşuna şov yapma yok bilen biliyor falan. evet gayet iyi biliyor herkes seni. |