![]() |
Elazığspor-Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Elazığspor-Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=809) |
RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - kerasus - 21-02-2018 ahaha tam açtım penaltı kullanıyoruz ve goll ![]() RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - quaresma_28 - 21-02-2018 Gol attık RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - Semih Karahan - 21-02-2018 attık ama hiç iç açıcı değiliz. atağa çıkıyoruz isteksiz. kimse koşmuyor pas almıyor. jones aldı koştu penaltı oldu ama penatlı değil gibi geldi bana . temas varmıydı ? RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - maicon_28 - 21-02-2018 bana da ilk anda temas yok gibi geldi, yalnız Jones penaltı almasını iyi biliyor ![]() RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - kerasus - 21-02-2018 (21-02-2018, 18:43)sokakbaşımeyhane Wrote:(21-02-2018, 18:38)kerasus Wrote:Ben gördüm balıkesir(21-02-2018, 18:16)Semih Karahan Wrote: o değilde erkan sözeriye çok sövdük ama bu ligin antrenörü o galiba. adam cidden iş yapıyor yaptırıyor. o sene 5. hocayı getirdi balıkesir. çıkışa geçen toparlayan takım neden 5 farklı hocayla çalışsınki? bariz belli ki o sene o takımda oturmayan bişeyler varmış, sözeriden bağımsız. keza karabük erkan hoca gider gitmezmi krize girdi? yoksa bunların bütün parasını erkan hocamı veriyormuş anlamadım. neden sözeri gidince para krizine girdiler? sonuç olarak sözeriyi gönderdikleri esnadaki puan durumuyla şimdi arasında dağlar var. tamam hocayı sevme ama çokta zorlama ortada bazı gerçekler varken. RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - Semih Karahan - 21-02-2018 (21-02-2018, 19:18)maicon_28 Wrote: bana da ilk anda temas yok gibi geldi, yalnız Jones penaltı almasını iyi biliyor aynen moruk iyi salıyor kendini. bu arada çağlar adamına pres yaptı bi baktı orta sahaya gelmiş. sonra geriye dönücem diye arkadaki adamı bıraktırtı o adam pozisyona girdi : ![]() RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - maicon_28 - 21-02-2018 ben başta erkan sözeri'yi beğeniyordum ama sonradan gına getirdi. Son dakikalarda uyguladığı 1980 model futbol anlayışını haftalarca sürdürünce bıktırdı. Gol attıktan sonra, son dakikalarda ileriden adam çıkar, defansa veya orta sahaya adam alıp baskı yiyip gol yememiz veya yemesek bile oluşturduğu stresten dolayı sağlığımızla oynamasından dolayı ![]() RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - Semih Karahan - 21-02-2018 dialiba hint fakiri. önde basan karşılayan yok. adamlar çok boş kalıp şut atmaya müsaitler onur hayattan bezmiş ulan ya 3 haftadır maç izlemiyordum sinirlerim iyiydi şimdi daha kötiü ![]() bu arada bizim kalede çimler direğin dibinde neden kalkık. yani tuhaf olarak çim orada yükseliyor. dikkat ettiniz mi bilmiyorum RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - quaresma_28 - 21-02-2018 (21-02-2018, 19:13)Semih Karahan Wrote: attık ama hiç iç açıcı değiliz. atağa çıkıyoruz isteksiz. kimse koşmuyor pas almıyor. jones aldı koştu penaltı oldu ama penatlı değil gibi geldi bana . temas varmıydı ? Aynen bende isteksiz bi şekilde gol attık dedim zaten ![]() RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - Semih Karahan - 21-02-2018 ya onur allah muhammed askına sen nasıl bir stopersin canım kardesim. hiç mi müdahele etmicen ya . |