Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor (/showthread.php?tid=688)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - kral1234 - 17-09-2016

Bu sene defans hariç çok iyi kadro kurduk. Bi de üstüne güzel bi fikstür çektik. Elazığ ve Ümraniye maçlarından 6 puanla çıkmalıyız. Sonra biraz daha baba takımlarla mücadele başlıyor.

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - cotanak88 - 17-09-2016

(17-09-2016, 21:27)kral1234 Wrote: Bu sene defans hariç çok iyi kadro kurduk. Bi de üstüne güzel bi fikstür çektik. Elazığ ve Ümraniye maçlarından 6 puanla çıkmalıyız. Sonra biraz daha baba takımlarla mücadele başlıyor.
Katılıyorum ama stoperde değil beklerde sorun var şu takımda hala hüsamı seyrettikçe çıldırıyorum berkanında ondan farkı bir yanı yok gökhan yılmaz bugün kadroya girmeyi başarmış inşallah bizi kurtarır şu hüsamdan

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - Semih Karahan - 17-09-2016

beyleeer kemerleri bağlayın uçuşa geçiyoruz Smile şaka bi yana tomic golden sonra ayakkabısının tozlarını hocasına sildirmesi takımdaki arkadaşlık dayanışmanın üst düzeyde olduğunu gösteririr . bence defansta çokta sıkıntı yok . kale biraz korkutuyor. eskişehir sivas gibi maçlar bizim için fark yaratan maçlar olacaktır. eskişehir maçı seyircisiz olacağından bizim için iyi bir haber. cidden bu sene takım için ümitledim. hoca konusunda başkan beni yanıltmadı . başkan çok iyi çok has da biraz pinti Big Grin pedriel bu haftada gol attı . biznis klas bilet için adam gitti Big Grin

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - yirmisekiz - 17-09-2016

Şu kardoya Vedat Muriç yakisirdiSmile
Elazig in cezalilari kupa macinda cezalarini dolduruyolar.

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - 123456 - 17-09-2016

O kötü olmuş. Tom orada dolduracak demek ki. Ama onur güney direk kırmızı gördü. Tom olmasa iyiydi adam Elazığ hücum gücünün yarisi

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - kerasus - 18-09-2016

harbiden şu kadroda vedat olsa ortalığın amuğa goyardı Big Grin neyse şu günleride gördük canlı canlı. 4 maç 8 puan. demek başkan pintilik yapmayıp forvet ve kaleci olsa ligde orantısız güç olacakmışız resmen Big Grin başkan meğer ligi dengelemek için transfer yapmamış.

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - ispanyol_28 - 18-09-2016

Dün maçı maraton Dbloktan takip ettim maça iyi başladık Manisa'nın mantığı rakibi üstüne çekip kanatlara hızlı indirmelrele gol bulmaktı tabii biz golü atınca ve 2.golde kaleci hatasından gelince bizimkiler bi rahatlik vurdu ilk yarıda abwo çok iyiyiyydi hayret ettim baya top oynadı tomic kendinden emin di herkeste bir heves istek vardı ancak dikkatimi çeken birsey vardı Volkan okumak çok top istedi ama bir türlü o topları alamadı takım fizik olarakta 65 ile 80 . Dakikalarda fiziken düştü sonra birdaha asildi maç skoru 4-1 5-1 de olabilirdi tomic karşılarına atamadi abwonun topu direkten döndü zaten persembenin geleceği çarşambadan belli oluyo urfa maçında o kadar çok gol kactiki olan Manisa'ya oldu ne ise artık Elazığ maçını alirsak Ümraniye maçını düşünemiyorum bile

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - Sercan28 - 18-09-2016

Maçtaki canlı yayınlardan bi özet falan oluşturan olurmu acaba arkadaşlar ?

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - cotanak88 - 18-09-2016

(18-09-2016, 11:48)Sercan28 Wrote: Maçtaki canlı yayınlardan bi özet falan oluşturan olurmu acaba arkadaşlar ?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=978465338965606&id=100004064483225   1 ve 2 gollerin sevinci var ama golleri çekememiş 3. Golü çekmiş.

RE: 4.Hafta | GiRESUNSPOR – Manisaspor - Çotanax - 18-09-2016

3. gol şans eseri atılmış. Ne olursa olsun gol goldür.