Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA etti - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA etti (/showthread.php?tid=618)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - ArmanınPeşinde - 20-10-2015

Erkan Sözeri gelsin...

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - kerasus - 20-10-2015

klasik bozbağ taktiği. hazır hocada gitmişken 1-2 hafta hocasız çıkıp 2 haftalık maaşından kar edecek. bukadar ucuz hesaplarla başarı hedefliyoruz. şaka gibi.

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - sokakbaşımeyhane - 20-10-2015

yönetim her zamanki gibi suçluyu buldu...bu seferki suçlu sefer yılmaz...yarınki suçlu ...??peki bundan sonra ne olacak takım barcelonayamı dönüşecek...yaptığın salak salak transfer politikasından sonra hoca göndermekle nereye kadar gideceksiniz...kimsede sormuyor be güzel kardeşim sene başında stajerleri takımın başına getiren sen değilmiydin o kadar itiraza rağmen ben çok bilirim havasındaydın.. neden adamın arkasında durmuyosun o zaman hani çok iyi hocaydı??demekki tükürdüğünü yalıyorsun..ligin en zayıf takımlarından malatya bile 5 atacaksa sana bu sadece hocayla alakası yoktur...demekki ligin en zayıf takımı sensin..hoca olsam bu amatörlerin yönettiği takımda çalışmam o yüzdende dönüp dolaşıp ucuz hoca peşinde koşuyorlar..Erkan sözerinin geleceğini sanmam..gelmesinide istemem..gelsede başarılı olamaz...çünkü geçen seneden de kötü bir takım var... keşke hüseyin kalpar gelse..ama yönetim para veremez...

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - 123456 - 20-10-2015

Kalpar Alanya'da

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - Sercan28 - 20-10-2015

Erkan Sözeri bu takıma geri dönmez, geri çağırmakta bir o kadar abzürtlük olur. Getireceğin hocanın önce takım olarak ligde hedeflediğiniz şeylere göre karşılık bulması gerekiyor. Şuanki hedeflere göre hoca adayı bile 3 ü geçmez. Bana göre de bunların arasında en kuvvetli ihtimal Mehmet Birinci dir. Aha da buraya yazıyorum.

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - Yaglidereli - 20-10-2015

Şimdi bulamadım ama sefer hoca geldiği gün hoca değiştirme garanti yazmıştım. Görünen köy kılavuz istemez. İsmail kartal ne ki yardımcısı ne olsun? Sadece hocaya da yüklenmek istemiyorum elindeki oyuncu grubuyla yukarıyı hedefleyecek çok az hoca vardır. Bu kadar yeteneksizi bir araya getirmek gerçekten büyük başarı.

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - Okan - 20-10-2015

(20-10-2015, 12:55)Sercan28 Wrote: Erkan Sözeri bu takıma geri dönmez, geri çağırmakta bir o kadar abzürtlük olur. Getireceğin hocanın önce takım olarak ligde hedeflediğiniz şeylere göre karşılık bulması gerekiyor. Şuanki hedeflere göre hoca adayı bile 3 ü geçmez. Bana göre de bunların arasında en kuvvetli ihtimal Mehmet Birinci dir. Aha da buraya yazıyorum.

Aynen katiliyorum. 
Giresunda bugun/yarin gören olur mutlaka.

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - emre_1466 - 20-10-2015

Mehmet Birinci Malatyaspor maçında tribündeydi. İlk haftaki Karabükspor maçında da tribündeydi.

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - mvsr - 20-10-2015

Sefer hocanın kimliği zaten belli.Yeni bir teknik direktör.İlk çalıştırdığı takım.Yönetim için tek veri maaş bodrosu.

Bu oyuncu grubunu mücadele eden bir takım konumuna kim getirebilir ? Erkan Sözeri yeniden bu takımın başına gelecekse sezon başında niye anlaşılmadı ve bu kulübün 4-5 ayı çalındı ?

Bu takımın ciddi şekilde kalite problemi vardır.Ucuz futbolcu alınabilir, bir standart ışığında bunu yaparsın.Bülent Bölükbaşı'ndan bu yana takımın orta sahası yok mesela.Nasıl bir hoca gelecek de hangi oyuncuyu kullanacak orta sahayı işler hale getirecek ?

Asıl suçlu yöneticilerdir.Önce politikalarını değiştirmek lazım.

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - GenCotanak - 20-10-2015

Şu maçı alsaydık 12 puanımız olucaktı, haftaya da erciyesden bi 3 puan söküp alsaydık 15 puanla zirveye yarışının içinde olurduk. Bu saatten sonra küme düşme potasının yukarısına tırmanmaya çalışırız ancak.