![]() |
|
DG Sivasspor - B. Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: DG Sivasspor - B. Giresunspor (/showthread.php?tid=1085) |
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - maicon_28 - 18-10-2022 bir de şöyle bir şey var tamam suçun belki %95'i başkan ve yönetimde ama Hakan Hocanında üçüncü senesi artık bir ağırlığı olsun her sene mercimek çorbası, pilava talim..El pençe duruyor masada başka bir şey yok. Tamam ekonomik koşullardan dolayı pilavın üstüne et koyduramıyorsan da, bari pilavın üstüne az kuru attır, masaya zorla bir turşu getirttir, bir ekmek getirttir ![]() Adam önüne ne koyuyorlarsa kabul ediyor. Artık 3.senen, piyasan var, biraz sert yap ya.. Valla delirttiler ya
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - turkuaz_0628 - 18-10-2022 Aynen Hakan hoca şimdi bıraksa çok rahat piyasası var elini öpene 1,5- 2 milyona gider anlamsız şekilde ortada oyuncu yok doğru dürüst başarı ise deneme yanılma yolu ile ki şu eldeki kadroya oyun oynatmaya çalışması bile başarı şehir kaosta dedikodu çekememezlik had safhada ! neden kalıyor oluşan kariyerini tehlikeye atıyor ? bence bu maçtan sonra bazı şeyler az da olsa kıpırdadı haftaya ankaragücü maçında 3 puan harici neticede ....
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - genoa28 - 18-10-2022 küfürsüz ifade etmek çok zor ortada ki durumu. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - kerasus - 18-10-2022 (18-10-2022, 00:38)maicon_28 Wrote: bir de şöyle bir şey var daha önce de söyledim. yönetimin elinde hakan hocanın kasetleri var bence. bu saydıklarının daha mantıklı açıklamasını bulamıyorum
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - mvsr - 18-10-2022 Çetin mücadele içeren bu zor günlerde üzerine düşen görevi yapmayan, elini taşın altına koymaya çekinerek bizi biraz daha olsun bataklığa iten maicon_28'i şiddetle kınıyor ve kendisine nota veriyorum. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - kerasus - 18-10-2022 (18-10-2022, 09:10)mvsr Wrote: Çetin mücadele içeren bu zor günlerde üzerine düşen görevi yapmayan, elini taşın altına koymaya çekinerek bizi biraz daha olsun bataklığa iten maicon_28'i şiddetle kınıyor ve kendisine nota veriyorum. net. bu skor direk Maicon_28 e yazar. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 18-10-2022 zeki yavru gecen sene alındığında küfrediliyordu keşke zeki yavru geri gelse..hayrullah göz ayarlarımızı bozdu..alpere laf etmiyorum bile..Yıllarca hüsoya boşuna küfredilmiş...en azından savunma yapıyordu.. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - chotanax - 18-10-2022 Jean pyerre 765 bin avro, fifa 2 yıl transfer yasağı dedikoduları var. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 18-10-2022 (18-10-2022, 12:24)chotanax Wrote: Jean pyerre 765 bin avro, fifa 2 yıl transfer yasağı dedikoduları var. doğrudur...devamıda gelir..bu yüzsüzler paraları nerelerine soktular merak ediyorum... güzel numara diksiyon güzel kaliteli kulüp imajı ver yalandan ama giden topçular hepsi ana avrat düz gidiyor...osurmadan sıçana helal olsun derler..bizimkinin kokusu yayıldı daha kötüsü geliyor arkadan... RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - mvsr - 18-10-2022 Son yönetiminde kirli çamaşırları ortalığa saçılmaya başladıysa; 1-Amatör lig 2-Yeni Giresunspor |