Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları (/showthread.php?tid=800)

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - cotanak88 - 08-01-2018

Yahu zaten alacağın topcuların kalitesini az çok biliyoruz beklemenin manası nedir ? Şahsım adına söylüyorum şampiyonda yapsan seni seneye bu kulübün başkanı olarak görmek istemiyorum illallah ettirdin tam oldu olacak diyoruz takımı bozuyosun amacın nedir arkadaş rakipler bayram ediyor valla sayende.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - mvsr - 08-01-2018

(08-01-2018, 22:01)cotanak88 Wrote: Yahu zaten alacağın topcuların kalitesini az çok biliyoruz beklemenin manası nedir ? Şahsım adına söylüyorum şampiyonda yapsan seni seneye bu kulübün başkanı olarak görmek istemiyorum illallah ettirdin tam oldu olacak diyoruz takımı bozuyosun amacın nedir arkadaş rakipler bayram ediyor valla sayende.

Ligden çıkamazsam bırakacağım diye sözü var.Sürekli de söylüyor.Bence çıkamayacağız da.Play-off garanti duruyor.Oradan çıkabilir miyiz bilmiyorum.
İnancı olanlar; rakipler ile deplasman da oynayacağız.Bu maçlardan kaç puan alırız söylesinler.Tek handikabın bu zaten.

Bana göre kulübü sezon sonu zor bir süreç bekliyor.Siyaseten eli takımın üstünde olan muhterem içinde üzeri çizilecek deniyor.Zaman gösterecek tabi.Seçim erkene alınırsa zaten yandık.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - maicon_28 - 08-01-2018

her şey mi ters gider

gençlerbirliği hazırlık maçını 4-1 kazanmış.
4 golü de vedat 15 dakika da atmış

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - genoa28 - 08-01-2018

(08-01-2018, 23:24)maicon_28 Wrote: her şey mi ters gider

gençlerbirliği hazırlık maçını 4-1 kazanmış.
4 golü de vedat 15 dakika da atmış

sanki 4 atmasa alacaksınız abi siz de ya, sanki Bozbağ'ı bilmiyorsunuz

Salim Manav twitter'da bizim ve Rize'nin devre de olduğunu ancak bizim bonservis ödemek istemediğimiz için Rize'nin daha baskın olduğunu yazmış, vereceksin abi işte ya madem şampiyonluk istiyorsun vereceksin, Malatya maçında anormal goller kaçırdık demiş başkan madem öyle bascan parayı alcan abi

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - Okan - 09-01-2018

Quote:TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un başkanı Necip Çarıkçı, Fenerbahçeli genç forvet Ahmethan Köse'nin transferini resmen açıkladı.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - turkuaz_0628 - 09-01-2018

Valla onu bunu bilmem de çok iyi transferler var kaç gündür takip ediyorum bekliyorum şapkadan bi 39 luk Ahmet 30-31 sanıırm Muhammet reis çıkacak gibi, valla tamam tecrübe transfer filan ama 2.yarısında ligin çok değişik şeyler olur bence Rize transferleri ile uyum yakalarsa çok ciddi seri ile mutlak favori haline geldi Keza Belediyeden bu akşam 3 milyonu cebe koyan Ankaragücü transferler yapar gibi, Adana ve Bolu güzel transferler ile ilk 2 yi zorlayacak sürpriz bir Ümraniye ve Balkes derken kızışacak yarış:

Bize bakıyorum gerek yerel basın gerekse Yönetim hersene atılan basma kalıp söylem ve de manşetlerden başka bir şey yok Ben bu En iyisini alacağız ve Taraftarımız rahat olsun söylemlerini diğerlerine göre daha çok seviyorum hakkımızda hayırlısı Bekliyoruz . . .

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - sokakbaşımeyhane - 09-01-2018

Bu gidişle ligin ilk yarisindaki takımı mumla arayacağız evdeki bulgurdan da olacağız

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - gire28sun - 09-01-2018

Muhammet Reis transfer edildi,hayırlı uğurlu olsun.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - cotanak88 - 09-01-2018

Aslında bir orta saha oyuncusu olarak iyi bir gol ortalaması var ama sakatlığından dolayı devreyi kapatması ve altımızdaki bir takımın böyle bir oyuncuyu göndermesi kafaları kurcalıyor,büyük ihtimal 3-4 hafta yararlanamayacağız.39+33 etti sıradaki dedeyi merak ediyorum.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - maicon_28 - 09-01-2018

30+ futbolculara hiç sıcak bakmıyorum

çok istisna oyuncular hariç o da futbolcuların %1 i falandır

Oyun içerisinde aktif, hareketli oyuncuları seviyorum. Eğer form tutarsa recep > reis

halil ibrahim sönmez nasıl olurdu ?