Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
6.Hafta | GiRESUNSPOR 2–0 Ümraniyespor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 6.Hafta | GiRESUNSPOR 2–0 Ümraniyespor (/showthread.php?tid=691)

Pages: 1 2 3 4 5 6

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - kesap28 - 01-10-2016

okafor evet bekledıgımız sevıyede bır oyuncu degıl ama copde degıl haksızlık yapmayalım

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - gorelelibey - 01-10-2016

GOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - maicon_28 - 01-10-2016

maraton dediğini yaptı sessiz kaldı.

Maç sonu da tribüne çağırmadı takımı

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - 123456 - 01-10-2016

Başından sonuna üstün oynadığımız bir maç oldu. Fakat rakip de çok ölçü değil. Zayıf bir takıma karşı oynadık. Takımın esas Eskişehir deplasmanında oynayacağı topu merak ediyorum . Ne olursa olsun kazanmak güzel tabiki.

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - maicon_28 - 01-10-2016

artık dışarıda da kazanmamız lazım iddialı olduğumuzu göstermek için. 3 tane çıkma adayı olan takımla oynayacağız. Es es'i yenmemiz lazım üstüne 2 maç kendi evimizde bolu göztepe.

altınordu- urfa - elazığ maçlarından en azından birinden galip gelmeliydik. Tırt elazığıya yenildik, urfa ve altınorduya puan hediye ettik. O yüzden es es i mutlaka yenmeliyiz.

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - Okan - 01-10-2016

İç sahada 3 te 3 yaptık. Bu çok iyi ve çok önemli. İnşallah gerisi gelir.

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - Çotanax - 01-10-2016

Kendi evimizde bu seriyi devam ettirmeliyiz aferin çocuklar. Deplasmanda ise akıllıca oynayıp kaybetmemeye odaklı bir oyunla oynamalıyız. Elazığ maçında faturası ağır oldu. Kesinlike deplasmanlarda yenilmeden devam etmeliyiz. Hoca ona göre zaten planını kuracaktır. Helal olsun Giresunuma.

Birde tomic elazığ maçında yoktu bu adamın olmadığı maçlarda takım çok mu kötü oynuoyor durum nedir acaba.

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - cotanak88 - 01-10-2016

Ligin 6. haftasındayız 2. sıradayız ama ben takımı hala beğenmiyorum. Bugün maçı izlemeyenler rahat bir galibiyet aldık sanır ama 2.gol de penaltı gol olmasaydı ilerleyen dakikalarda sıkıntı yaşayabilirdik. Atağa çıkarken bu kadar dengesiz top kayıpları yapan bir takım görmedim tek pasla gol pozisyonuna girecekken o son pası atamıyoruz daha doğrusu kafayı kaldırıp o pası bilerek ve görerek atacak adamımız yok gol bulamayınca da ister istemez strese giriyoruz. Bugün beğendiğim tek oyuncu Tomiçti her hafta üzerine koyarak gidiyor. Onyekachide tipik kanat oyuncusu ayarında ayağında top tutmaktan başka bir marifeti yok bugün doğru düzgün bir kafa topunu alamadı gol vuruşlarında çok acemi şuan kaç maçı oldu bilemiyorum fakat baya süre aldı diye biliyorum hala golle tanışamadı.
6 haftada oynadığımız takımlara baktığımında şuan hiç biri ilk 7 ye girememiş durumda yani oynadığımız maçlar bizim için ölçü değil bence önümüzde 3 maçlık Eskişehir-Bolu-Göztepe serisi var bu maçlar bizim ne durumda olduğumuzu açıkca belli edecek o yüzden şampiyonluk naraları atmak için çok çok erken diye düşünüyorum.
dipnot: bugün maçın sonunda beşiktaşın son dakikada attığı gole sanki giresun gol atmış gibi gol diye bağıran sözde taraftarlarını buradan kınıyorum.

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - heyulaanil28 - 01-10-2016

Yabancılardan okafor hariç iyi transfer diyebiliriz özellikle tomic ve dimitriadis ve letonyalı stoper tutmus gibi özellikle tomic her hafta üstüne koyuyor oyun anlamında eski yıllara nazaran hücumu düşünen geride önde farketmeden bunu oynamaya çalışan takım var haftaya Eskişehir maçı ölçü olacak zor rakiplerle şimdi oynayacağız asıl net değerlendirmeyi bu maçlardan sonra yapmak sağlıklı olacaktır

RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - mvsr - 02-10-2016

Okafor bu formu ile bu takımda oynayamaz.Berbat.İnsan bir tane bile kafa topu alamaz mı ? Özgür girseydi bu adamın girdiği pozisyonlara 3-4 olmuştu.Vedat, Dodo onlarda ilk geldiklerinde böyleydi.Bu şekilde teselli ediyoruz kendimizi.İnşallah alışır biran önce ve iyi çıkar.
Hüsam 6 tane orta attı 6sıda isabetsiz.Kaleciye hepsi.Ama iyiydi.Mücadelesi yeter.
Rızvan oynamamış olmanın verdiği formsuzluk ve yaşının gereği sırıtıyor takımda.Kötüydü diyemem ama yeterli de değildi.