Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA etti - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA etti (/showthread.php?tid=618)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - kral1234 - 19-10-2015

Şu basket takiminin yonetimine yalvaralim da futbol takımına da el atsinlar. Bu kafayla gitmiyor cunku. Neyse haftaya da erciyese de galibiyet sevinci tattiralim da adamlar sevinsin.

RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz - Y.Malatyaspor - turkuaz_0628 - 19-10-2015

SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! Hoca değilsin hoca, 67 dk Rıdvanda bizim göremediğimiz neyi gördü, eser çok formsuz yedek kalecimiz anıl , eserden daha çok güven veriyor artık bana, Fevzi nedir allah aşkına , Abdülaziz oynat bırak mk oynat , töbe est. yönetim sırf 50 bine 100 bine hoca getirdim diye böyle abidik gubidik adamları nerden bulup getiriyor anlamadım, evinde malatyaya yenilen takım KÜME DÜŞER 2*2=4 ne kadar doğru ise bana göre bu böyle ....

RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz - Y.Malatyaspor - turkuaz_0628 - 19-10-2015

Yönetim tesislerde toplanmış hayırlı bir haber çıkar umarım .... SEFER HOCA İSTİFA !!!!

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - Sercan28 - 19-10-2015

(19-10-2015, 22:27)turkuaz_0628 Wrote: Yönetim tesislerde toplanmış hayırlı bir haber çıkar umarım .... SEFER HOCA İSTİFA !!!!

Sefer Yılmazı bu takımın başına getiren zihniyetin, yerine kimi getirmesini bekliyorsunuzki ..

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - maicon_28 - 19-10-2015

beyler taraftar sefere ne diye bağırdı

sefer istifa mı ?

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - Sercan28 - 19-10-2015

Hoca gitti

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - kral1234 - 20-10-2015

abi yönetim şu forumu okusa vara acayip iyi şeyler olucak. bir iki çatlak ses dışında ne dediysek çıktı. sefer göreve yeni geldiğinde 6 ila 10 hafta arasında youmlar yapılmıştı tam arasında gitti.

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - maicon_28 - 20-10-2015

manevi oğulları

alaattin, onur cenik ve eseride alıp gitsin

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - maicon_28 - 20-10-2015

bu arada kesin bir şey söylemek için çok erken ama ilk duyumlarıma göre erkan sözeri en büyük adaylardan biri.Tabi bu çok sıcak olay.Belki 3 saat 5 saat sonra 2 gün sonra fikir değişir.Sefer yılmazın ayrılacağını hesaba katarak yönetimin bazı hocaları listede bulundurmuş ama buna rağmen anlaşmak için acele edilmeyecek..

büyük ihtimal erciyes maçına hocasız çıkacağız..

RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!! - kral1234 - 20-10-2015

(20-10-2015, 00:35)maicon_28 Wrote: bu arada kesin bir şey söylemek için çok erken ama ilk duyumlarıma göre erkan sözeri en büyük adaylardan biri.Tabi bu çok sıcak olay.Belki 3 saat 5 saat sonra 2 gün sonra fikir değişir.Sefer yılmazın ayrılacağını hesaba katarak yönetimin bazı hocaları listede bulundurmuş ama buna rağmen anlaşmak için acele edilmeyecek..

büyük ihtimal erciyes maçına hocasız çıkacağız..

eğer öyle olursa yönetim en büyük mallığı yapmış olur. adamlar son sırada moraller kötü yeni hoca gazıyla vurup geçmeliyiz.