Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor (/showthread.php?tid=829)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - kral1234 - 12-08-2018

Ya zaten stadın oraya yapılması tam skandal. Açıkçası SEKA’da oturuyorum evim stada 15 dk yürüme mesafesinde. Ben bile maça gitmem. Maçtan sonra çarşıda arkadaşlarla oturup maçın kritiğini yapacam sıcağı sıcağına. İşim gücüm alacaklarım varsa onları hallederim. Gerçi ben şu anda da Maçlara gitmiyorum psolige karşı pasif direnen nadir insanlardanım orası ayrı mesele Big Grin

RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - maicon_28 - 12-08-2018

Will Sery'nin tırt biri olduğu kanıtlanmış oldu.

Çağlar'ın olmadığı yerde bile ilk 11 başlamıyor, sağ bek adamı devşiriyoruz.

Yabancı stopere %99,9999 karşıyım.

%0.0001 lik ihtimali bilerek bıraktım, hadi aldın diyelim. İlk 11 tahtasına yazacağın ilk isim yabancı stoperse, o kadar kaliteliyse ona bir şey demem. Bizdeki olaya bak..

RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - Semih Karahan - 12-08-2018

(12-08-2018, 19:12)maicon_28 Wrote: Will Sery'nin tırt biri olduğu kanıtlanmış oldu.

Çağlar'ın olmadığı yerde bile ilk 11 başlamıyor, sağ bek adamı devşiriyoruz.

Yabancı stopere %99,9999 karşıyım.

%0.0001 lik ihtimali bilerek bıraktım, hadi aldın diyelim. İlk 11 de tahtasına yazacağın ilk isim yabancı stoperse, o kadar kaliteliyse ona bir şey demem. Bizdeki olaya bak..

igors tarasovs geldiğinde yabancı ligini izleyenler çok sevinmişti ama adapte olamadı

RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - sokakbaşımeyhane - 12-08-2018

Idazza ayagi baya iyi

RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - genoa28 - 12-08-2018

link var mı beyler

18 dklık periyotta Çöp tayfayı sayıyorum hemen. Kalan dakikalarda değişebilir

-Abdülkadir
-Sangare
-Dauda (forvet olduğu için bunu saymayabiliriz)
-Biraz Savaş

Sağlam Tayfa:
-Muhammed İldiz
-Landel
-İdazza

RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - heyulaanil28 - 12-08-2018

Landel ve Savaş şu an iyi Landel zaten bu ligin üstünde oyuncu beklenen birşey ama Savaş böyle oynarsa fırtına Levent'ten sonra iyi bek izleyeceğiz gibi senler sonra ama Eskişehir genç oyuncularla oynuyor unutmamak gerek bu maç özelinde konuşmak gerekirse.

golll Muhammeddd İldiizzzzzzzzzzzz

RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - heyulaanil28 - 12-08-2018

bu maçta istesek tarihi fark olur Eskişehir genç oyuncuları bırak çocuklarla oynuyor

RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - ArmanınPeşinde - 12-08-2018

Beyler penaltı mıydı? Staddayım seçemedim.