Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=799)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 15-12-2017

(15-12-2017, 18:36)kerasus Wrote: Samsun deyince aklıma kahbelik gelir, gerek takımıyla gerekse taraftarıyla. Oysa Peker dönemine kadar en sempati duyduğum takımların başında gelirdi. Bu lige çıktığımız ilk 2 sene Giresun deplasmanına hep çok az sayıyla geldiler bi bahaneyle. O süreçte biz ise her Samsun deplasmanına baya kalabalık gittik. Hatta çok iyi hatırlıyorum, 4-0 kazandığımız maçta ev sahibi taraftara saygısından gol sevinçlerini bile abartmamaya çalışmıştı bizim taraftar. Böyle de adamlık dersi verdik. Fakat buna karşılık ilk defa kalabalık geldikleri Peker zamanında 3-2 kazandığımız maçta baya bi g.tleri kalktı. Taşlamalar sataşmalar kavga çıkarmalar. Tabi kalabalık geldiler ya, şehri esir alacaklarını sandılar heralde. Kalabalık geldikleri ilk maç, aynı zamanda Samsunspor ile aramızda ilk kez gergin geçen maç oldu. Ondan beride zaten hep bi yukardan bakmalar falan. Trabzon kendilerini iplemeyince sinirlenirler neden kendilerini büyük görüyorlar diye ama aynısını kendileri diğer takımlara yaparlar. La Trabzonun olduğu yerde siz ne sıçtuğumsunuzda büyüklük taslıyorsunuz?

Ayrıca kötü dönemler geçirdikleri transfer tahtası kapalı olduğu dönemde başkanları 1. lig klüplerine çağrı yapıyordu bizden oyuncu almayın diye. ama aynı takım biz borç içinde küme düşünce, iç transferde anlaştığımız nadir oyunculardan erdem şeni ayarttılar yüksek paralar teklif ederek. Şimdi bunun adı kahbelik değilse nedir? Al işte şimdide arkabeşli forumda samsunlu eleman akın çorap bilmem ne diye tiye alıyor aklı sıra. karadenizin açık ara en kaypak taraftarı. hiçbirini sevmem ama rizelisi ordulusu trabzonlusu bunların yanında zemzemle yıkanmış gibi geliyorlar artık gözüme.

boşver abi biz çok kahpelik gördük geçirdik. hep saf olan temiz olan bizdik. ama hep darbe yedik. hiç aldırma. bu zamana kadar paralarla oynayıp bir sik yiyemiyenler giresunun bu durumuna laf atar olmuş. ne güzel şimdi stadımızda yapılıyor. başkan okulları geziyor çok güzel proje. tek eksik taraftar. o da umarım başarı geldikçe olur ki ben inanıyorum. üniversite öğrencileri de maça gider. üniversite içinde bir proje yapılsa iyi olur bence. stadı dolduramazsak o zaman kötü olur işte

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 15-12-2017

(15-12-2017, 18:36)kerasus Wrote: Samsun deyince aklıma kahbelik gelir, gerek takımıyla gerekse taraftarıyla. Oysa Peker dönemine kadar en sempati duyduğum takımların başında gelirdi. Bu lige çıktığımız ilk 2 sene Giresun deplasmanına hep çok az sayıyla geldiler bi bahaneyle. O süreçte biz ise her Samsun deplasmanına baya kalabalık gittik. Hatta çok iyi hatırlıyorum, 4-0 kazandığımız maçta ev sahibi taraftara saygısından gol sevinçlerini bile abartmamaya çalışmıştı bizim taraftar. Böyle de adamlık dersi verdik. Fakat buna karşılık ilk defa kalabalık geldikleri Peker zamanında 3-2 kazandığımız maçta baya bi g.tleri kalktı. Taşlamalar sataşmalar kavga çıkarmalar. Tabi kalabalık geldiler ya, şehri esir alacaklarını sandılar heralde. Kalabalık geldikleri ilk maç, aynı zamanda Samsunspor ile aramızda ilk kez gergin geçen maç oldu. Ondan beride zaten hep bi yukardan bakmalar falan. Trabzon kendilerini iplemeyince sinirlenirler neden kendilerini büyük görüyorlar diye ama aynısını kendileri diğer takımlara yaparlar. La Trabzonun olduğu yerde siz ne sıçtuğumsunuzda büyüklük taslıyorsunuz?

Ayrıca kötü dönemler geçirdikleri transfer tahtası kapalı olduğu dönemde başkanları 1. lig klüplerine çağrı yapıyordu bizden oyuncu almayın diye. ama aynı takım biz borç içinde küme düşünce, iç transferde anlaştığımız nadir oyunculardan erdem şeni ayarttılar yüksek paralar teklif ederek. Şimdi bunun adı kahbelik değilse nedir? Al işte şimdide arkabeşli forumda samsunlu eleman akın çorap bilmem ne diye tiye alıyor aklı sıra. karadenizin açık ara en kaypak taraftarı. hiçbirini sevmem ama rizelisi ordulusu trabzonlusu bunların yanında zemzemle yıkanmış gibi geliyorlar artık gözüme.

Nokta...
Giresuna gelince giresun yalakaligi yaparlar samsunda otobüs taşlarlar..bu kadar delilanlidir...ts ye laf ederler şehrin göbeğinde ts storelar formalilar cirit atar..ordu bunlardan daha şerefli...en azından safi belli

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Çotanax - 15-12-2017

Abi millet hakkında yorum yapmaya ne kadar meraklısınız.Bize ne samsunludan rizeliden biz kendi yolumuza kendi takımımıza bakıp onlar hakkında konuşalım. Ben takımdan memnunum herkes elinden geldiğince çabalıyor. Benim için mesele bu. Gerisi boş muhabbetten başka birşey değil.

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 15-12-2017

(15-12-2017, 20:55)Çotanax Wrote: Abi millet hakkında yorum yapmaya ne kadar meraklısınız.Bize ne samsunludan rizeliden biz kendi yolumuza kendi takımımıza bakıp onlar hakkında konuşalım. Ben takımdan memnunum herkes elinden geldiğince çabalıyor.  Benim için mesele bu. Gerisi boş muhabbetten başka birşey değil.

Geçen sene cemisgezekspor otobüsünü taslamadilar haberin olsun..öyle bir dünya yok..biz zaten takımımıza bakıyoruz da sen başka alemlerdesin herhalde.. öyle formayla Giresunda rahat rahat gezecekler sonra otobüs tasliyacaklar sonra biz işimize bakalım...öyle bir dünya yok

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - kerasus - 15-12-2017

(15-12-2017, 20:55)Çotanax Wrote: Abi millet hakkında yorum yapmaya ne kadar meraklısınız.Bize ne samsunludan rizeliden biz kendi yolumuza kendi takımımıza bakıp onlar hakkında konuşalım. Ben takımdan memnunum herkes elinden geldiğince çabalıyor.  Benim için mesele bu. Gerisi boş muhabbetten başka birşey değil.

yahu forumda yorum yaptığın başlığın adına bir bak hiç olmazsa. ne yazıyor orada? samsunspor-giresunspor. bizim yorum yaptığımız konu ne? giresunsporun rakibi. tamam samsuna sövmemizden rahatsız olabilirsin eyvallah da bari ufak atta civcivler yesin. benim bi tarafım samsunlu de, çok severim de. ama böyle ucuz bahanelere sığınmaya çalışma.

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Çotanax - 15-12-2017

Samsun ile kahpelik demişsiniz. Bunun sporla, futbolla ne alakası var beyler. Burada seviyeyi düşürmemeye çalışalım.Benim samsunla hiçbir bağlantım yok. Anam babam atam giresunlu. Biz saygıya önem veririz. Bırakın onlar saygı göstermesin. Her yerde kişiliksiz insalar olabilir. Bu az kisi yüzünden tüm şehrin adını kirletmek bizim haddimize değil. 

Ben GİRESUNLUYUM ve giresunlu gibi asil davranırım.

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - bulancak28 - 15-12-2017

Rahat olun renkdaşlar.

Eskişehirle, Alanyayla hesaplar görüldü. Sıra Samsun'da. Çıkacağız, 10 numara topumuzu oynayacağız, Samsun'u küme potasına ışık hızıyla yollayacağız.

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - kerasus - 15-12-2017

(15-12-2017, 21:55)Çotanax Wrote: Samsun ile kahpelik demişsiniz. Bunun sporla, futbolla ne alakası var beyler. Burada seviyeyi düşürmemeye çalışalım.Benim samsunla hiçbir bağlantım yok. Anam babam atam giresunlu. Biz saygıya önem veririz. Bırakın onlar saygı göstermesin. Her yerde kişiliksiz insalar olabilir. Bu az kisi yüzünden tüm şehrin adını kirletmek bizim haddimize değil. 

Ben GİRESUNLUYUM ve giresunlu gibi asil davranırım.

kardeş samimi ol canımı ye. ama hala ucuz bahanelere sığınıyorsun. bu forumda eskişehire neler yazıldı çizildi. ona neden rahatsız olmadın? daha 2 gün önce kupa başlığında hiç alakamız olmayan trabzona neler sayıldı. orada niye göstermedin asilliğini? kaldıki trabzon ile ne kupada eşleştik ne yıllardır resmi maç yapmışlığımız bile yok. sadece ihtimal üzerine bile neler sayıldı trabzonlulara. ki hepside haklı sözlerdi. ama herkese sayalım sövelim yeterki samsuna hakaret etmeyelim diyosun? tamam kardeşim sen hakaret etme. ama samimi ol. bende giresuna kahbelik edenin ta a.. koyim. ben sana neden samsuna sövmüyorsun diye karışmıyorum farkındaysan. mümkünse sende karışma.

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 16-12-2017

Biletlerin çoğu tükendi..stat kapısında bilet almak isteyenler hüsrana uğrayabilir şimdiden almakta fayda var

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - bulancak28 - 16-12-2017

Konu dışı olacak;

1.Ligdeki seyirci ortalamalarında 3.559 kişi ile 18 takım arasından 5. olmuşuz.