![]() |
|
2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları (/showthread.php?tid=678) |
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - stantheman05 - 24-06-2016 (24-06-2016, 01:39)stantheman05 Wrote: Beyler Pazarspordan sol bek ve sol kanat oynayan Aykut Civelek adını aldım az önce. Ne kadarı doğru bilemem ama kaynak sağlam. Oyuncu 22 yaşında. Anlaşıldığını söylediler. Burada dursun bu. Doğru çıkarsa hayırlı olsun ? Dün gece aldığım son dakika haberi resmileşmiş elimden geldiğince haberleri erkenden buraya aktarıcam. Aykut camiamıza hayırlı olsun. Başkan beni şaşırtmadı çünkü başarıya aç oyuncu almak gibi bir düşüncesi var. Aykut ismini duyunca buraya yazmamın sebebi de budur. Aykuta güveniyolar. İnşallah Aykutta yönetimi şaşırtmaz. Sezon başlayınca endişelerinizi giderecektir diye düşünüyorum. Hayırlı günler herkese.
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - gire28sun - 24-06-2016 (24-06-2016, 14:25)cotanak88 Wrote:(24-06-2016, 13:58)gire28sun Wrote: Adamlar sol bek Andre Santos'u alıyo,bizde Pazarspor'dan sol bek Aykut'u alıyoruz.Sonra basına açıklama yap,taraftarın gönlü rahat olsun diyosun.Hele küme düşen Pazarspor 'dan aldığınız oyuncu ile içim ferahladi vallahi,su serptiniz yüreğimize.bizim başkan 34 lük rızvanla sözleşme imzalıyor bugün çıkmış yaş ortalaması genç bir kadro kuracağız diyor Allahım sen bizim aklımıza mukayet ol.. şimdi bolu yaptığı bu transferlerle forma satışını katlayacak tribünleri fulleyecektir.Bizim başkanda biraz akıl olsa şöyle 1-2 transferle hem forma satışını katlar hemde taraftarı maçlara çeker sonuçta insanlar maçta ekstra şeyler bekliyor izlediği maçtan zevk almak istiyor bizse geçen sene abwonun bir orta kesememesine rağmen attığı depardan zevk almaya mecbur bırakıldık Allah'tan bi yerden bi laf öğrenmişler,sokağa atacak paramız yok.Midem bulandı artık bu lafı duymaktan.Zaten diğer klüpler salak,bi tek biz akıllıyız.O da biliyo Muhammet Reis'e 850 bin tl verip sözleşme imzalamasını ama klübün yarınlarınıda düşünüyo.Tesüf ediyorum başkanımızdan klübün geleceğini riske atacak transferler yapmasını beklemeyin
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - stantheman05 - 24-06-2016 (24-06-2016, 15:53)gire28sun Wrote:Valla beyler dediklerinizin çoğunda haklısınız,ama ben Andre Santos bize gelse o kadar para verilmesine karşı çıkardım. Oyuncu 33 yaşında. Ve yanılmıyosam 750 bin euro para alacak. Bu bizim gibi bir kulüp için çok fazla. Yönetim ve başkana gelince, onların kafasında bu ligin Akhisar Bld.si gibi bi takım oluşturma düşüncesi var. Gençler ve tecrübelilerin bir arada olması gibi. Transfere genç oyuncuyla başlanmış olabilir. Kaliteli oyuncularda gelecektir. Bence yönetime güvenmeliyiz. Güvenmek zorundayız. Olağan kongreye başka aday olan yok,aday olmayı geçtim 10 kişi geliyo. İllaki bu kurulda muhalefet kanadı da vardır. Ama kimse aksi bişey demiyo. Çünkü herkes kulübün durumunu biliyor. Alanya maçındaki foruma yazmıştım. Bu önümüzdeki 5 senenin maçı diye. Öyle de olacaktır. Ben bu sene yine play off kapısını zorlayacak,en kötü 11 12 bitirecek bi takım bekliyorum. Bu seneki fırsat,bu seneki gibi lig bi daha gelmez. Şansı değerlendiremedik. O yüzden bence Süper Lig hayalleri en az 2-3 sene askıya alınsın. Benim şahsi görüşümdür. Yönetimi de az çok tanıyorum. Durum bu.(24-06-2016, 14:25)cotanak88 Wrote:(24-06-2016, 13:58)gire28sun Wrote: Adamlar sol bek Andre Santos'u alıyo,bizde Pazarspor'dan sol bek Aykut'u alıyoruz.Sonra basına açıklama yap,taraftarın gönlü rahat olsun diyosun.Hele küme düşen Pazarspor 'dan aldığınız oyuncu ile içim ferahladi vallahi,su serptiniz yüreğimize.bizim başkan 34 lük rızvanla sözleşme imzalıyor bugün çıkmış yaş ortalaması genç bir kadro kuracağız diyor Allahım sen bizim aklımıza mukayet ol.. şimdi bolu yaptığı bu transferlerle forma satışını katlayacak tribünleri fulleyecektir.Bizim başkanda biraz akıl olsa şöyle 1-2 transferle hem forma satışını katlar hemde taraftarı maçlara çeker sonuçta insanlar maçta ekstra şeyler bekliyor izlediği maçtan zevk almak istiyor bizse geçen sene abwonun bir orta kesememesine rağmen attığı depardan zevk almaya mecbur bırakıldık RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - gire28sun - 24-06-2016 Nurettin Canikli ok yaydan çıktı bu takım şampiyon olucak dedi,heyecan yapmıştım bi an.Sonra sıkı tutunun düşüyoruz'a dönmesin de olaylar
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - Giresun28 - 24-06-2016 Santos gibi çok para vereceğimiz adamlar gelsin demiyoruz zaten fakat O kadar sallayıpta Aykut Civelekmidir nedir o getirilmesin sağlam topçu getirmediğin sürece işin zor bu ligde bu sene Vedat çıktı 16 17 gol attı play-off potasına girdik bi şekilde Vedatı'da sattık kim alınacak yerine daha o belli değil RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - stantheman05 - 24-06-2016 (24-06-2016, 16:53)gire28sun Wrote: Nurettin Canikli ok yaydan çıktı bu takım şampiyon olucak dedi,heyecan yapmıştım bi an.Sonra sıkı tutunun düşüyoruz'a dönmesin de olaylar Canikli ve Bozbağ görüştüler Ankara'da. Canikli Bozbağa devam et dedi gerekli zorda kalırsa yönetim yine finansal destek için adam bulacak olan da Caniklidir. Ama takımın yönetimi Bozbağ ve yönetiminde. Hale hazırda aday da olmadığı için yine son kararı onlar verecek. O yüzden Caniklinin dedikleri bizim için tabii ki önemli ama son karar zaten baikanda olduğu için ben yine umut bağlamamıştım bu söze. Sadece dramatik vedadan sonra taraftar üzülmesin diye verilen bi mesajdı. RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - stantheman05 - 24-06-2016 (24-06-2016, 16:57)Giresun28 Wrote: Santos gibi çok para vereceğimiz adamlar gelsin demiyoruz zaten fakat O kadar sallayıpta Aykut Civelekmidir nedir o getirilmesin sağlam topçu getirmediğin sürece işin zor bu ligde bu sene Vedat çıktı 16 17 gol attı play-off potasına girdik bi şekilde Vedatı'da sattık kim alınacak yerine daha o belli değil Beklemekten başka bişey yapamayız. Güvenmek zorundayız. Dediğim gibi varsa yürekli biri,ben bu takımı düzlüğe çıkarırım,param da var taraftar mutlu olacak 2 seneye süğer ligteyiz diyen,buyursun aday olsun. Benim yönetime kızdığım tek nokta transfer görüşmelerine geç başlamalarıydı o kadar. Herkes ister bu takım Adana Demir gibi, Göztepe gibi hızlı transfer yapsın bizim yönetimde ama onlar da zamanında bizim geçtiğimiz bu durumlardan geçtiler. RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - cotanak88 - 24-06-2016 gündemimizde yok ama bu çotanak arena hikayesini ibretle takip ediyorum ilk olarak Aralık 2015 22 bin kapasiteyle başladılar daha sonra eksta şeyler olarak dendi kapalı yüzme havuzu eklediler kapasiteyi 20 bine düşürdüler..Haziranda tekrar iptal edildi 11 Temmuza uzatıldı işin ilginçi o kadar tarih uzamasına rağmen akp medyası sanki yeni proje gibi sürekli haber yaptılar şakşakcılar 3. defa yorumlarını eksik etmediler. bir 4. ihale tarihi ve twitteri dört gözle bekliyoruz
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - stantheman05 - 24-06-2016 (24-06-2016, 17:24)cotanak88 Wrote: gündemimizde yok ama bu çotanak arena hikayesini ibretle takip ediyorum O konuyu unutmadı bence kimse ve belediye akpye geçene kadar erteleyebilirler çotanak arena Caniklinin ağzından ilk çıktığında 2014 falandı sanki üç yılda bitecek diyodu 2 yıl oldu daha ihale yapılmadı. Ayrıca stadın ismi konusunda da şehirde farklı görüşler var.
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - emre_1466 - 24-06-2016 Hüsamettinle de sözleşme yenilerler büyük ihtimalle Aykut ve Hüsamettin sol tarafı darma duman eder
|