![]() |
24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz (/showthread.php?tid=810) |
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - bulancak28 - 25-02-2018 Ben açıkçası bugün ki oyuna çok üzülmedim. Tabi ki ligin ilk devresiyle kıyasalanamaz, ama son 3 haftaki rezaletten bir nebze daha iyiydi yine. Bana göre bu oyun iş yapar. Yani en azından kümede kalır. Dialiba denen adam bu takımı sabote ediyor burası çok net. Abdülkerim biraz toparladı, Aykut da dönüyor bence idare eder bir ikili olurlar. Dodo kızağa çekilip, Hakan Barış monte edilmeli, Fatih Atik ilk onbir başlamalı. Almeida yetmez ama mecburen. Sağa Abed, sola her ne kadar yeteneksiz ve yetersiz olsa da, Murat Gürbüzerol diyorum. Hiç değilse mücadele eden bir adam olsun. Küme dahi düşsek, Dialiba denen kancığı bir daha bu takımda görmek istemiyorum. RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - halil28 - 25-02-2018 Bu takimi bu hale sokanin allah belasini versin. Aylardır yuzumuz gulmez oldu. Yonetim defolup gitmeden de gulemicez anlaşılan. Giresunspor kimsenin babasının malı degil. It de kopek de size haddinizi bildirecek bekleyin RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - sokakbaşımeyhane - 25-02-2018 (25-02-2018, 15:17)bulancak28 Wrote: Ben açıkçası bugün ki oyuna çok üzülmedim. Tabi ki ligin ilk devresiyle kıyasalanamaz, ama son 3 haftaki rezaletten bir nebze daha iyiydi yine. Bana göre bu oyun iş yapar. Yani en azından kümede kalır.Herkes küfür edebilir ama su takım bozmasın 1 2 değişik le ilk 6 yi zorlar. 2.siradaki umraniyenin pozisyonu yok ezdik resmen RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - sokakbaşımeyhane - 25-02-2018 (25-02-2018, 15:10)kerasus Wrote:(25-02-2018, 15:07)maicon_28 Wrote:(25-02-2018, 14:56)kerasus Wrote:(25-02-2018, 14:52)maicon_28 Wrote: yılmaz vural dönemine göre bir nebze iyiydik ama karman çorman bir futbol oynadık, oyun sistemimiz yoktu Neredeyse değil yıldızıydı modric gibiydi RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - sokakbaşımeyhane - 25-02-2018 Mehmet birinci paylaşım yapmış "çakalin hükmü kurt gelene kadardır diye imalı bakalım RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - GurbettekiCotanak - 25-02-2018 Ya o degilde, Bozbag gitse simdi Dursun Ozbek falan gelir iyice kanser oluruz, gelen gideni aratir misali ![]() RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - mvsr - 25-02-2018 Çakalına bir kurduna iki arkadaş Bu nedir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hayvanat bahçesi oldu iyice ortalık Yeter daha RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - maicon_28 - 25-02-2018 takım 2. - 3. iken homurtular başlatan, hocayı istifaya çağıran taraftar kına yakabilir. Sanki her sene açık ara 34 maç 34 galibiyet 102 puanla şampiyon oluyoruz , canımız istemediği için süper lige çıkmıyoruz da , bu sene 2.- 3. olunca başarısız gibi homurtular başlatıp, hocayı istifaya çağırdılar. Taraftarın biraz kendini eğitmesi lazım, bu kafayla bu yönetimle süper lige çıksak dahi tutunamayız. Harcarlar.. RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - kerasus - 25-02-2018 (25-02-2018, 15:53)maicon_28 Wrote: takım 2. - 3. iken homurtular başlatan, hocayı istifaya çağıran taraftar kına yakabilir. Bu kez ilk iç saha maçında malzemeciyi istifaya çağırırlar heralde. metin hoca gitti, sorun onda değilmiş. Yoılmaz hocada gitti, sorun onda da değilmiş. Futbolcular bu maçta daha bi yürekten oynadı mücadele etti, sorun onlarda da değilmiş. bozbağ zaten efssne başkan onda zaten olamaz. olsa olsa malzemeciden kaynaklanıyor bu düşüş. RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Semih Karahan - 25-02-2018 (25-02-2018, 15:53)maicon_28 Wrote: takım 2. - 3. iken homurtular başlatan, hocayı istifaya çağıran taraftar kına yakabilir. https://www.youtube.com/watch?v=vzfXj9_DzTw ![]() |