![]() |
|
Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar (/showthread.php?tid=744) |
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - stantheman05 - 25-05-2017 Göztepe gol attıkça,istemsizce bizimkilere sövüyorum. RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - cotanak88 - 25-05-2017 Maçın skoru Özgür yılmaz 3 – Giresunspor – 3 , haftalardır saatli bomba gibi olan adamı ısrarla oynatan hocayı da tebrik ediyorum. İgors antep belediye maçında hazırım imajı verdi oynatsana adamı işte,yüreğiyle oynayan dimitriadis,recep,hüsamettin,berkan,onur,volkan ve dodonun da alın terine yazık etti, tomic ve isaacte erken tatile çıkmış gibiler özellikle İsaacın bugün kulüple ilişkisi kesilmeli paranın kölesi ya alsın parasını defolsun. Deplasmanda işimiz zor,imkansızı arayacağız fakat erken atacağımız bir gol,kırmızı kart veya lehimize bir penaltıyla işin rengi değişebilir. RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sokakbaşımeyhane - 25-05-2017 Hala playoflarda kaybetmedik...kaybetmeyecegiz... RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sokakbaşımeyhane - 25-05-2017 İçimde bir his var finale çıkacağız... RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - einstein78 - 25-05-2017 final bize çok uzak bence. biraz gerçekci olun. bu takım orada gol bile atamaz. fark yer. es es finalde göz göz ile oynar. (göztepe de Murat akın diye bir adam var. bu adam hangi takımda oynadıysa süper lige çıkmış. bu sefer de öyle olacak mı bakalım). seneye kale defans ve forvet ee takviyeler yapılmasında yarar görüyorum. RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - chotanax - 25-05-2017 denizli maçtan sonra basın toplantısına katılmamış. aga göt korkusu demektir bu. güvenin takımımıza. RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - kesap28 - 25-05-2017 Bugün bir şehir kafasını yastığa koyduğunda aklına Volkan Okumak'ın kaçırdığı gol gelecek. Ahh be.. insallah aramayız RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sokakbaşımeyhane - 26-05-2017 (25-05-2017, 23:41)einstein78 Wrote: final bize çok uzak bence. biraz gerçekci olun. bu takım orada gol bile atamaz. fark yer. es es finalde göz göz ile oynar. (göztepe de Murat akın diye bir adam var. bu adam hangi takımda oynadıysa süper lige çıkmış. bu sefer de öyle olacak mı bakalım). seneye kale defans ve forvet ee takviyeler yapılmasında yarar görüyorum. Sende gerçekçi ol bu eskisehirde bir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yok...umutsuzluga kapılmayın yenip geleceğiz... RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sy200028 - 26-05-2017 Finale çıkamayız şayet finale çıkarsak Göztepeyi rahat geçeriz RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - heyulaanil28 - 26-05-2017 Göztepe beklediğimden iyi oynadı ben Bolu'dan korkuyordum ama önemli olan bizim ne yapacağımız 2 maçta kesinlikle özgür'ün yerine cihancan oynamalı özgürcan ne pahasına olursa olsun çıkmamalı benim tek korkum volkanin atamadığı golü aramayalım çünkü son dakika golü yeme alışkanlığımız beni korkutuyor samsun maçı gibi yoksa bu Eskişehiri geçeriz biz
|