Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Devre arası dedikodu kazanı ! - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Devre arası dedikodu kazanı ! (/showthread.php?tid=549)

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - kral1234 - 14-01-2015

Bozbag bize olumu gosterip sitmaya razi edecek gibi Big Grin

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - Sercan28 - 14-01-2015

Bizimle çok fazla alakası yok ama kaleci hakan arıkanı malum takıma çok fena basmışlar Big Grin Big Grin

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - Yaglidereli - 14-01-2015

Bekleyip göreceğiz yapacak birşey yok. Herkes hemen hemen eksiklerin ve yapılması gerekenlerin farkında.
Benim tek korkum Bozbağın hocanın istediklerini yapmayıp küstürmesi işte o zaman işimiz yaş.
Hoca forvet istiyorsa alacaksın arkadaş bir forvet. Fakir edebiyatı yapmayı bırakmak lazım artık.

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - heyulaanil28 - 14-01-2015

dün dediğim gibi orduspor bugün oyunculara para ödeyemezse adem sağlam ve ufukhanı alabiliriz bugün.

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - maicon_28 - 14-01-2015

@Yaglidereli

aynen

erkan sözeri ilk geldiginde elimizden geleni yapacagiz , baskan ve yonetim kurulundan sozu aldim devre arasi gereken destegi verecekler demisti.

hangi sozu tutuldu

hani erkan hoca pahali futbolcular istese neyse , fiyat bakimindan ortalama oyuncular istiyor ama yine bozbag almiyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"..

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - yirmisekiz - 14-01-2015

Twitter da bir sey okudum. Ali Tandogan Ads de tum sezon icin 150.000 e oynarken Gbb ye yarim sezon icin 200.000 e gitti diye. Tabi ki Ali Tandogan gibi bitmis ve kasar bir adami takimda gormek istemem ama boyle kagit uzerinde iyi, sohretli bir adamin o paralara oynamasi ilginc geldi

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - pusti28 - 14-01-2015

"@TransferMerkez: Şanlıurfaspor, geçen sezon Gaziantepspor'dan transfer ettiği Kemal Tokak ile yollarını ayrıldı."

Aslında alabilmek yararli olur bize.

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - harrison - 14-01-2015

(14-01-2015, 15:33)pusti28 Wrote: "@TransferMerkez: Şanlıurfaspor, geçen sezon Gaziantepspor'dan transfer ettiği Kemal Tokak ile yollarını ayrıldı."

Aslında alabilmek yararli olur bize.

Merak edip bir araştırsan adamın bu sezon ayağına top değmediğini görebilirdin.......

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - pusti28 - 14-01-2015

Ayagina top demedigini zaten biliyorum arastirdim sikinti yok , bizim takimin bu yil aldiği Abdülaziz , Veysel , Eser , Jones hangisinin ayagina doğru dürüst top degmisligi vardi , adamin kumaşi belli cihanin onurun veyselin üst gömleği olduğu acik al alabilirsen alma sansimiz yok ama 1.5 yillik sözleşme imzalat her turlu kazancli olursun bana gore , ama görüşüne saygi duyarim riskli transfer olur...

RE: Devre arası dedikodu kazanı ! - Sercan28 - 14-01-2015

Bugündemi işler kesat hala yaprak kıpırdamıyor birbirimizi yiyoruz burda ..