![]() |
|
7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor (/showthread.php?tid=901) |
RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - turkuaz_0628 - 03-10-2019 31 yaşında kalp krizinden ölmüş allah rahmet eylesin. RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - chotanax - 04-10-2019 Takım otobüsü setra idi, mercedes tourismo olmuş. Yenilenmiş bir de. İnşallah uğurlu gelir. Hey Allahım otobüsten medet umar hale geldik. RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - Shabry28 - 05-10-2019 (04-10-2019, 18:53)chotanax Wrote: Takım otobüsü setra idi, mercedes tourismo olmuş. Yenilenmiş bir de. İnşallah uğurlu gelir. Hey Allahım otobüsten medet umar hale geldik.Takım otobüsü klübe ait değil özel idarenin. Binlerce km kullandım. RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - mvsr - 05-10-2019 Mağlubiyet sonrası kongre kararı alınabileceğini duymuştum.Başkan bırakacak diyorlardı.Sitelere de düşmeye başlamış olağanüstü kongre olabileceği.Özellikle giresunsporgazete listelerin bile hazır olduğunu yazmış.Bir İstanbul iki tane de Giresun'dan liste var deniyor. Şu haberlerden sonra maçı kazanabilme umudum hepten yok oldu.Puansız geçecek bir hafta daha.Ligin ortası oldu ve fark açılıyor.Ne kısır bir memleketiz yahu. RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - chotanax - 05-10-2019 (05-10-2019, 10:40)Shabry28 Wrote:Doğrudur, kulübün otobüsü yok, onu biliyorum da setra nereye gitti? Mercedes kimin malı, onu merak ettim.(04-10-2019, 18:53)chotanax Wrote: Takım otobüsü setra idi, mercedes tourismo olmuş. Yenilenmiş bir de. İnşallah uğurlu gelir. Hey Allahım otobüsten medet umar hale geldik.Takım otobüsü klübe ait değil özel idarenin. Binlerce km kullandım. RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - maicon_28 - 05-10-2019 hadi bakalım hiç güvenmiyorum ama seri galibiyetlerin ilk adımı olsun hocaya da hiç güvenmiyorum ama hakkını da teslim etmek lazım. Bugün değişik bir kurguda çıkmış, 4-4-2 inşallah uğurlu gelir bu arada Erkan Sözeri'ye ne desek bilemiyorum. Ümrnaiyede n aldırdığı sağ bek Uğur Aygören kadroda bile yok. 1 maç oynadı, berbattı daha da ortada yok zaten. Demek ki o kadar kötü RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - maicon_28 - 05-10-2019 Limbombe de yok bu arada kadroda neden tercih edilmiyor, gerçi oynadığı kısıtlı sürede de hiç fark yaratamadı RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - bulancak28 - 05-10-2019 Açtım maçı, "sen başıma geleeeen"i duyunca tadım kaçtı, Allah adını verdim değiştirin şu tezahüratı RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - gorelelibey - 05-10-2019 GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL RE: 7.Hafta | Giresunsporumuz - Akhisarspor - kral1234 - 05-10-2019 Hah işte bu a m k ya. Çift forvetin avantajı bu. Ama yine yiyorduk az kalsın. |