![]() |
16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=799) |
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 14-12-2017 (14-12-2017, 19:30)sokakbaşımeyhane Wrote: DeplasmanBiletlerin %70 i tükenmiş..muhtemelen maç günü dep tribununu fulleriz dün gece dedim ki yarın kredi kartına para atarım öyle alırım yol biletini maç biletini diye : ![]() ![]() RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 14-12-2017 (14-12-2017, 20:21)Semih Karahan Wrote:Sağlam tribün olacak acaba kaç kişilik deplasman tribünü??(14-12-2017, 19:30)sokakbaşımeyhane Wrote: DeplasmanBiletlerin %70 i tükenmiş..muhtemelen maç günü dep tribununu fulleriz RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 14-12-2017 (14-12-2017, 23:02)sokakbaşımeyhane Wrote:(14-12-2017, 20:21)Semih Karahan Wrote:Sağlam tribün olacak acaba kaç kişilik deplasman tribünü??(14-12-2017, 19:30)sokakbaşımeyhane Wrote: DeplasmanBiletlerin %70 i tükenmiş..muhtemelen maç günü dep tribununu fulleriz saymadım ama a blok un hepsi neredeyse dolmuş. sağlam tribün gidiyor ![]() samsun tribünleri bomboş.. RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 14-12-2017 Misafir tribünleri 950 sanırım bi yerde de öyle yzıyor hatta bende şimdi baktım passodan sağlam bi tribün olacak, samsun ve Eskişehir bi dip ypacaklar sanırım inşallah kazanırız gerisi hikaye... RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 15-12-2017 samsunspor deplasmanı mı yoksa formda ankaragücü veya rize deplasmanı mı ? Beni korkutan her zaman samsunspor deplasmanı gibi olan, çok kötü giden, form durumu zayıf, futbolu berbat olan takımlar olmuştur. Umarım 3 puanla ayrılırız.. RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - mvsr - 15-12-2017 Misafire ayrılan tribünün bir bloğu tamamen dolmuş diğeri ise boş görünüyor. RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 15-12-2017 (14-12-2017, 23:22)turkuaz_0628 Wrote: Misafir tribünleri 950 sanırım bi yerde de öyle yzıyor hatta bende şimdi baktım passodan sağlam bi tribün olacak, samsun ve Eskişehir bi dip ypacaklar sanırım inşallah kazanırız gerisi hikaye... Aynen 800 kişiyi aşmışız güzel deplasman tribünü yapılacak bu belli ![]() RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - 123456 - 15-12-2017 Samsunda kötü tribün yaptığımız sene yok galiba. Hep iyi tribün yaptık orada 2008 den beri. Hatta bence Ordu deplasmanlarından dahi iyi tribün yaptık Samsunda. RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 15-12-2017 (15-12-2017, 17:12)heyulaanil28 Wrote:hangi tribün :(14-12-2017, 23:22)turkuaz_0628 Wrote: Misafir tribünleri 950 sanırım bi yerde de öyle yzıyor hatta bende şimdi baktım passodan sağlam bi tribün olacak, samsun ve Eskişehir bi dip ypacaklar sanırım inşallah kazanırız gerisi hikaye... ![]() ![]() RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - kerasus - 15-12-2017 Samsun deyince aklıma kahbelik gelir, gerek takımıyla gerekse taraftarıyla. Oysa Peker dönemine kadar en sempati duyduğum takımların başında gelirdi. Bu lige çıktığımız ilk 2 sene Giresun deplasmanına hep çok az sayıyla geldiler bi bahaneyle. O süreçte biz ise her Samsun deplasmanına baya kalabalık gittik. Hatta çok iyi hatırlıyorum, 4-0 kazandığımız maçta ev sahibi taraftara saygısından gol sevinçlerini bile abartmamaya çalışmıştı bizim taraftar. Böyle de adamlık dersi verdik. Fakat buna karşılık ilk defa kalabalık geldikleri Peker zamanında 3-2 kazandığımız maçta baya bi g.tleri kalktı. Taşlamalar sataşmalar kavga çıkarmalar. Tabi kalabalık geldiler ya, şehri esir alacaklarını sandılar heralde. Kalabalık geldikleri ilk maç, aynı zamanda Samsunspor ile aramızda ilk kez gergin geçen maç oldu. Ondan beride zaten hep bi yukardan bakmalar falan. Trabzon kendilerini iplemeyince sinirlenirler neden kendilerini büyük görüyorlar diye ama aynısını kendileri diğer takımlara yaparlar. La Trabzonun olduğu yerde siz ne sıçtuğumsunuzda büyüklük taslıyorsunuz? Ayrıca kötü dönemler geçirdikleri transfer tahtası kapalı olduğu dönemde başkanları 1. lig klüplerine çağrı yapıyordu bizden oyuncu almayın diye. ama aynı takım biz borç içinde küme düşünce, iç transferde anlaştığımız nadir oyunculardan erdem şeni ayarttılar yüksek paralar teklif ederek. Şimdi bunun adı kahbelik değilse nedir? Al işte şimdide arkabeşli forumda samsunlu eleman akın çorap bilmem ne diye tiye alıyor aklı sıra. karadenizin açık ara en kaypak taraftarı. hiçbirini sevmem ama rizelisi ordulusu trabzonlusu bunların yanında zemzemle yıkanmış gibi geliyorlar artık gözüme. |