![]() |
13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ (/showthread.php?tid=628) |
RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - emre_1466 - 26-11-2015 Ortama uyum sağlayalım 3-0 yeniliriz ![]() RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - kral1234 - 26-11-2015 Samsun'un tek ve en önemli avantajı seyircisi. O gazla adamlar süper oynuyor ve hakemi baskı altına alıyorlar. Samsun'da hafif çalkantılar var bi oyuncuları kadro dışı ama ads maçı gibi oynarsak iyi sonuç alırız. Kilit oyuncular mehmet Çakır ve mustafa sevgi bu adamları kilitlersek puan ya da puanlarla döneriz. RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - maicon_28 - 26-11-2015 ümit özatla kapışırız bence bi ![]() RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - Sercan28 - 27-11-2015 Taç bile atamayız RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - genoa28 - 27-11-2015 zor maç, fark dahi yiyebiliriz fakat süpriz bir sonuca daha imza atabiliriz. RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - cotanak88 - 27-11-2015 Valla Allahtan 3 haftadır galip geliyoruz bu durumda bile takımı düşürdüğünüz hale bakın hükmen yenik kabul etmişsiniz bile takımı. Samsun yenilmeyecek takımmı yani iyi sonuç için kötüye totemmi yapıyonuz ne iş çözemedim sizi :-) RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - gorelelibey - 27-11-2015 BURDA YORUM YAPAN ARKADASLAR FUTBOLDAN ANLAYARAKMI YAZIYOR KUSURA BAKMAYIN 60 YASINDAYIM BÖYLE YORUM OLMAZ TAC ATAMAYIZ CEZA ALANIMIZDAN CIKAMAYIZ ORTA SAHAYI GECEMEYIZ BUNLAR TAKIMI ASAGILAMAKTIR 1970 LERDEN BERI TACETTIN BÜNYAMIN LI KADROLARDAN BERI BU TAKIMA GÖNÜL VERMIS BIRISI OLARAK SIZLERE SORUYORUM EN BASITI SON ÜC MACA BIR BAKIN ADANA DEMIR I BILEGIMIZIN HAKKI ILE YENMEDIKMI ALTIN ORDUYU KEZA YENDIGIMIZ MACTA ALTIN ORDU NUN BIR ATAGI YOK KARSIYAKA MACINDA KI MUHTESEM GOLLER 10 KISI KALMAMIZA RAGMEN KARSIYAKA MACI ICINDE BU SEKILDE KONUSUYORDU ARKADASLAR ONLARA CUMARTESI GÜN GÖRÜSÜRÜZ DEMISTIM SANLI GIRESUN BENI MAHCUP ETMEDI VE 3 LEDI KARSIYAKAYI YINE YAZIYORUM SAMSUN GÖSTEPE KARSISINDA OYNADIGI FUTBOLU OYNASIN GIRESUNU YENME SANSI COK AZ KEZA GIRESUN SAMSUNU SAMSUNDA 4 -0 BILE YENDI UNUTMAYALIM KORKMAYALIM BIZ TOPAL OSMANIN NEFERLERIYIZ TÜM GIRESUN VE GIRESUN SPOR SEVDALILARINA SELAM OLSUN : RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - chotanax - 27-11-2015 Sahaya çıkabilirsek dua edelim RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - harrison - 27-11-2015 Önce gerçekleri yazıp sonra totem muhabbetlerine girenleri kınıyorum.Bizim oraların tabiriyle iki dakika sağlam durun... RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - Sercan28 - 27-11-2015 İnsanların eğlence amaçlı yaptıkları şeyleri, sağlam durmaya, Giresun ve Giresunspor sevdasını ölçme derecesine kadar getirmeye gerek yok. Malumunuz o dur ki bu tip forumlar, tartışma, bilgi paylaşımı ve eğlence portallarıdır. Haftalar önce çoğu insanın puan alamayacağımız kanısıyla yazıp 3 puanları cebe koyarak başlayan bir şans, uğur vs. akımı ne derseniz deyin işte .. Kimsenin haddine değil benim Giresun sevdamı ölçmek. |