Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR (/showthread.php?tid=560)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - effulim - 20-02-2015

Hiç yoruma gerek yok maç 1-1 bitecek...

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - quaresma_28 - 20-02-2015

İçimden rahat kazanırız diye geçiyor nedense hadi inşallah diyelim..

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - genoa28 - 20-02-2015

tipik beraberlik maçı, büyük ihtimal de berabere biter.

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - turkuaz_0628 - 21-02-2015

Kulaklar fena çekilmiş erkan hoca tarafından buca maçındaki hatayı hocada dahil kimse beklemiyordu ,altınordu çok sert takım kaybetmek süpriz olmasada benimde bu maç için nedense kolay geçeceği en kötü 1 puan alabileceğimizi düşünüyorum rastgele bakalım Allah utandırmasın ...

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - Sercan28 - 21-02-2015

Bu takım için Anton çok çok önemli ve kritik bir oyuncuydu bu açık ara ayyuka çıktı fazla tartışmaya gerek yok. Adam göze görünmesede orta sahada muazzam işler yapıp arı gibi çalışıyormuş. Hala boşluğu dolmadı, rıdvan mı, alican mı, çağrı mı, allaattin mi ? Açık konuşmak gerekiyorsa ben kaybetmeye yakın taraf olarak görüyorum bizi. Sebebine gelecek olursa da Giresunspor da futbolcular tamamen memur zihniyetiyle çalışıyor. Kaybedilen maç ve bırakılan puanlardan sonra bazı futbolcuların sosyal medya hesaplarına baktığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Zaten hedef ligde kalmak açıkcası benimde şevkim aşırı derecede kırılmış durumda. İçerde 3 maç kazanıp dışardan 2 puan getirip eve yatmaya gidelim ...

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - yirmisekiz - 21-02-2015

Benim de pek bir heyecanim kalmadi. Ligde zaten kaliriz. Cok buyuk bir aksilik olmazsa. Yukariya oynayacak bir durusumuz dusunce yapimiz yok. Bu kadro baska bir takimda ayni sekliyle ve oyunla olsa play off icin oyle boyle iddiali olur ama Giresunspor da olmaz

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - effulim - 22-02-2015

(21-02-2015, 14:35)yirmisekiz Wrote: Benim de pek bir heyecanim kalmadi. Ligde zaten kaliriz. Cok buyuk bir aksilik olmazsa.  Yukariya oynayacak bir durusumuz dusunce yapimiz yok. Bu kadro baska bir takimda ayni sekliyle ve oyunla olsa play off icin oyle boyle iddiali olur ama Giresunspor da olmaz

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - kral1234 - 23-02-2015

genç takımda çağlar diye bi çocuk var takır takır atıyor. koy forvete en azından maç tecrübesi olur. ergünle gol atmayacağımıza onunla gol atmamış oluruz ama geleceği kazanırız belki.

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - pusti28 - 23-02-2015

99. ESER ALTIN
3. İSMAİL DİNLER
4. CİHAN CAN
7. ABDULAZİZ SOLMAZ
17. VEDAT MURIÇ
67. ZİYA ALKURT
16. BERKAN YILDIRIM
57. ÖZGÜR YILMAZ
60. ALİCAN KARADAĞ
63. ADEM SAĞLAM
88. RIDVAN SAĞLAM

RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR - körliman tayfa - 23-02-2015

yagmurlu ve fırtınalı bir izmir akşamında ben atanın kazanacagı bir maç olarak görüyorum inş biz atarız