![]() |
|
21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=979) |
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - sy200028 - 14-02-2021 Valla şuradan üç puanı alsak başka şey istemiyorum cenabet bir deplasman yine üç puan zor gibi RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - bulancak28 - 14-02-2021 Önde basacak adam şart oğlu şart, ah Nalepa ah. Ben Himmet'in girebileceğini düşünüyorum Marko veya Traore girerse direk intihar RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - ultragiresun86 - 14-02-2021 Gollerimizin çoğunu Sergio sayesinde buluyorduk, bu hava ve zemin şartlarında o da etkisiz. Uzodimma ve Eren ikinci yarı sorumluluk almalı. RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - kral1234 - 14-02-2021 Eren bu sistemde kayboluyor, bu adamın sözleşmesinde muhakkak ilk 11 garantisi var ki oynuyor. Caner hüseyin yine bildiğimiz gibi. Son olarak da diyarra kabileni s2m. Senin yüzünden nalepadan yoksunuz kaç maçtır. RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - cotanak88 - 14-02-2021 Valla hocayada kızamıyorum Caner Eren kötü eyvallah ama yerine alabileceği Milikoviç Traore onlardan da kötü he şöyle birşey var Milinkovic koşmuyor pres yapmıyor ama gollük pas veriyor pozisyona sokuyor ben bu haftalardan sonra iyi oyun beklemiyorum takımlar oturdu bir şekilde gerekli puanları alalım işimize bakalım RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - mcagatayy - 14-02-2021 Burdan 3 puan alırsak zaten talihimiz döner. Şampiyonluğun habercisi olur. Artık rakip 10 kişi felan kalacakta öyle kazanacaz.Bu arada bu ligde heralde bizde penaltılar bulacaz inşallah. RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - genc28 - 14-02-2021 Nalepa ve diarranın ne kadar gereksiz kırmızı kart gördükleri bu maçta apaçık ortaya çıktı.En azından biri olsaydı bu maçta eren ve canerden birini bu maçta izlemek zorunda kalmazdık RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - 123456 - 14-02-2021 Milinkovic bir numara yapar maçı alırız belki. Duran topu iyi adamın bir kere. Çok gamsız ama yapacak bir şey yok. Mecburuz pezevenge RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - sy200028 - 14-02-2021 (14-02-2021, 14:27)cotanak88 Wrote: Valla hocayada kızamıyorum Caner Eren kötü eyvallah ama yerine alabileceği Milikoviç Traore onlardan da kötü he şöyle birşey var Milinkovic koşmuyor pres yapmıyor ama gollük pas veriyor pozisyona sokuyor ben bu haftalardan sonra iyi oyun beklemiyorum takımlar oturdu bir şekilde gerekli puanları alalım işimize bakalım Haklısın ne desek boşta yine degişiklik şart bu kadro sıkıntı belki insafa gelirlerse yerine girenler şapkadan tavşan çıkarır. RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - Çotanax - 14-02-2021 Takım 1 puanı garantiye alalım diye çıkmış sahaya. Tamam olabilir her maç kazanılmaz ama akıllı oynamak lazım. Bu maçtan 1 puan almak kötü olmaz onu söyleyeyim. Yalnız sahada dökülen oyuncular var bunların yerine yedek kulübesinde alternatif yoksa vay halimize. Hoca iyi ya da kötü oynasın aynı adamları oynatmaya devam ederse eninde sonunda kaybeden biz oluruz uzun vadede. Kulübedeki adam şunu hissetmeli. Bana da şans verilecek ve formayı alabilmek için oynayabileceğim. Ama bu şekilde onları da kaybediyoruz sahadakileri de. Ve en sonunda Giresun kaybeden olur. Umarım hoca kötü oynayana gerekeni yapar. Umarım umarım umarım... |