Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS (/showthread.php?tid=488)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 İkinci yarı dvm ediyor ... - maicon_28 - 04-05-2014

ulan cok zor bence cok zor..

ben bu hafta sampiyon olduk olduk dedim..

Allahim yuzumuzu kara cikarma haftaya galip gelelim

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 İkinci yarı dvm ediyor ... - sokakbaşımeyhane - 04-05-2014

Uclu averaji hesaplayacak birisi uok mu

O zaman malatya garantilemis olmuyor mu

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 İkinci yarı dvm ediyor ... - ultragiresun86 - 04-05-2014

Malatya her türlü garantilemiş. 4.veya 5. bitirecek.

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - kral1234 - 04-05-2014

ya bu arada yemişim averajı şunu bunu basıp geçelim malatyaya işte. el şeyiyle gerdeğe mi girilir? eğer yenemezsen hak etmiyorsun demektir. bu kadar net işte. ya yen tarihe geç ya da yeneme sürünmeye devam yıllarca bu ligde!

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - turkuaz_0628 - 04-05-2014

Biraz sakinleşelim yaparız hesabı kitabı ......

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-0 İkinci yarı dvm ediyor ... - barcali28 - 04-05-2014

Artık haftaya vur-kır-parçala maçı kaldı. Galibiyetten başka seçenek yok.

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - heyulaanil28 - 04-05-2014

malatya buraya garanti gelirse as takım flan gelmez gelse bile asılmazlar hemen playoff maçları başlıyacak çünkü malatya paraya flan bakmaz onun için artık bu para muhabbetlerinide geçelim 2 haftadır takım top oynamıyor mehmet hocada kendine çeki düzen vermeli 2 haftadır mentalite olarak iyi hazırlmamış takımı haftaya Allah göstermesin bir puan kaybında kimse 13 maçlık seriye bakmaz tarih şampiyonları yazar şehir,takım herkes bir olmalı artık biz burda havaya girdik edilen küfür hakaretlerden sonra umarım futbolcularda girmiştir yazılcak çokşey var burda.

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - körliman tayfa - 04-05-2014

2 haftadır cepten yiyiyoruz bu hafta ne yapıp edip malatyayı yenecegiz yoksa bu moral bozukluguyla play off tan felan hayatta çıkamayız ankaragücü parçalar adamı ilerleyen senelerdede düşmemeye oynarız her sene kolay degıl üst üste 11 maç kazanmak

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - Yaglidereli - 04-05-2014

Hay anasını ya .
Resmen kanserlik durum.
Selçukluya çaksak şimdi goygoy yapıyorduk.Geldiğimiz duruma bak.

Yine de ben inanıyorum.Bu takım buralara hakkıyla geldi.Sezonu da hakkıyla şampiyon tamamlayacaktır.

Haftaya stres yapmadan Malatyaya vurup geçmeliyiz.Bu saatten sonra Malatyanın hesapları bizi ilgilendirmez biz kendi hesabımıza bakalım.

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - kral1234 - 04-05-2014

Acikliyorum arkadaslar cenabetlik bende. Ne plan yaptiysam tutmadi. Fener sampiyon olmasin dedim oldu. Ordu lige ciksin dedim cikamadi en nefret ettigim ibb cikti. bolu kume dussun dedim son hafta yirttilar. Ne istediysem olmadi ya Big Grin