Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz (/showthread.php?tid=810)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Semih Karahan - 25-02-2018

(25-02-2018, 00:29)123456 Wrote:
(25-02-2018, 00:17)Semih Karahan Wrote: abi kim ne derse desin anton benim için bir tanedir. arkadaslarım bana hala anton anton diye seslenir. çünkü bilirler sevgimi. o geldiğinde ben lisedeydim işte. böyle nick falan olurdu anton semih yapardım Big Grin pes de karakter oluştururken falan. çok başkaydı ya benim sevgim ona karşı.

Radnickide falan oynamış Sirpta. Taylandda şimdi galiba. Bende çok severdim.

bi ara kazakistandaydı uefa da falan oynadı. takip ederdim ama işte bir yere kadar . ulan be ne topçuydu. her yerde oynardı birde.
gece gece ufak açtıracaklar bana Sad
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1757/dunyanin-en-acayip-tac-atisi

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - 123456 - 25-02-2018

(25-02-2018, 00:30)Semih Karahan Wrote:
(25-02-2018, 00:29)123456 Wrote:
(25-02-2018, 00:17)Semih Karahan Wrote: abi kim ne derse desin anton benim için bir tanedir. arkadaslarım bana hala anton anton diye seslenir. çünkü bilirler sevgimi. o geldiğinde ben lisedeydim işte. böyle nick falan olurdu anton semih yapardım Big Grin pes de karakter oluştururken falan. çok başkaydı ya benim sevgim ona karşı.

Radnickide falan oynamış Sirpta. Taylandda şimdi galiba. Bende çok severdim.

bi ara kazakistandaydı uefa da falan oynadı. takip ederdim ama işte bir yere kadar . ulan be ne topçuydu. her yerde oynardı birde.
gece gece ufak açtıracaklar bana Sad
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1757/dunyanin-en-acayip-tac-atisi

Mehmet Birinci hoca da harika verim almıştı ondan. Ilk maçında kırmızı falan görmüştü. Sonra da Samsun Ordu ne kadar düşman varsa golü cakmisti. Taraftarı da seviyordu

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - sokakbaşımeyhane - 25-02-2018

(24-02-2018, 23:56)emre_1466 Wrote: Kale arkası efsaneydi be Ordu, Samsun geldiği zaman ambulans mutlaka deplasman tribününe uğrardı Smile  Bu arada eskiden durum neydi bilmiyorum da ben bu zamana kadar Giresun`da taşlanan bir takım otobüsü duymadım,görmedim.

Ben çok gördüm ..asas spor vardı bütün camlarını indirmiştik hatta bir ara yanilmiyorsam ılyas tüfekçi nin olduğu yedek kulübesinin camlarını indirmisligi  var bu taraftarın 
Sedye taşıyan adama mi saldıran ararsin deplasmanda neler neler
Hatta bir ankarada ego deplasmaniydi sanırım ostim  stadı rakip kume düşmeye oynuyor biz 2
Lige çıkmaya 2 0 geriye düştük sonra 3 oldu önümde su satan bir çocuk var bizim deliler çocuğun bütün sularını aldılar yan hakemin kafasına ...cocuk sok oldu Allah'tan  birisi bütün sularını parasını verdi 
Çok deli taraftarımız vardı

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Giresun - 25-02-2018

Cidden eski zamanın taraftarı başkaydı benim içinde yaşım gereği o kadar eskiyi bilmiyorum ama babamın tayini buraya çıktığı zamann ilk futbol merakımdan dolayı maçlara götürürdü beni taraftara hayran kalmıştım çocukken duyduğum besteleri aklımda kalan kadarıyla evde söyler dururdum öyle öyle başladı benimde ilgim Giresunspora karşı hatta ailede herkes ilginç karşılıyor hala Giresunlu olmadığım halde bu denli desteklememi ama garip bir şekilde o ilk maçtan sonra nedense hep büyük bir hayranlığım oldu halada sevgimiz devam ediyor

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Semih Karahan - 25-02-2018

(25-02-2018, 04:14)Giresun Wrote: Cidden eski zamanın taraftarı başkaydı benim içinde yaşım gereği o kadar eskiyi bilmiyorum ama babamın tayini buraya çıktığı zamann ilk futbol merakımdan dolayı maçlara götürürdü beni taraftara hayran kalmıştım çocukken duyduğum besteleri aklımda kalan kadarıyla evde söyler dururdum öyle öyle başladı benimde ilgim Giresunspora karşı hatta ailede herkes ilginç karşılıyor hala Giresunlu olmadığım halde bu denli desteklememi ama garip bir şekilde o ilk maçtan sonra nedense hep büyük bir hayranlığım oldu halada sevgimiz devam ediyor

sende olan bu sevgi çoğu giresunluda yok .. hala trabzon için yanıp tüterler ulan ya gece gece ne sinir oldum

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Slck28 - 25-02-2018

Apdülkerimin yanında panos oynar ortada dodo hakan oynar mecburiyetten. İnş şu abad ve almeida artık oyuna girer adamlar geldiklerinden beri top oynamadı ya en azından yenilceksekte öyle yenilelim.

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - bulancak28 - 25-02-2018

(25-02-2018, 11:31)Slck28 Wrote: Apdülkerimin yanında panos oynar ortada dodo hakan oynar mecburiyetten. İnş şu abad ve almeida artık oyuna girer adamlar geldiklerinden beri top oynamadı ya en azından yenilceksekte öyle yenilelim.

Evet, nostalji kuşağı güzeldi. Gelelim hayatın gerçeklerine Big Grin

Hakan Elazığ maçında fena değil gibiydi inşallah böyle devam eder. Ben bu maç Fatih Atik'i görmek istiyorum, Recep iyice kabak tadı verdi çünkü. Bence ilk hedefimiz gol yememek, yani topu ayağımızda tutmak olmalı. Ümraniye daha çok oynatmama ve araya bir tane sıkıştırıp üzerine yatma anlayışına sahip bir takım, ancak bu sefer saldırmak zorundalar ilk 2'den çıktılar çünkü.  

Ahmet - Caner, Abdülkerim, Batuhan, Hüsamettin - Dodo, Panos, Recep - Dialiba, Korkishko, Almeida 

Muhtemel 11 bu. Bana kalsa kalede Anıl, defansta Dodo, orta sahada Hakan ve Fatih, ileride de Ahmad ile başlarım.

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - bulancak28 - 25-02-2018

-------------Ahmet--------------

Caner---Panos-----Abdül---Hüsam

-------Recep-----------Dodo------

Murat---------Fatih---------Jones

-------------Almeida-----------------

Dialiba yedek, Ahmad ve Korkish kadroda yok

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - sokakbaşımeyhane - 25-02-2018

Kalede anıl orta sahada hakan barış olsa daha güzel kadro olurmus

RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - Slck28 - 25-02-2018

(25-02-2018, 11:43)bulancak28 Wrote:
(25-02-2018, 11:31)Slck28 Wrote: Apdülkerimin yanında panos oynar ortada dodo hakan oynar mecburiyetten. İnş şu abad ve almeida artık oyuna girer adamlar geldiklerinden beri top oynamadı ya en azından yenilceksekte öyle yenilelim.

Evet, nostalji kuşağı güzeldi. Gelelim hayatın gerçeklerine Big Grin

Hakan Elazığ maçında fena değil gibiydi inşallah böyle devam eder. Ben bu maç Fatih Atik'i görmek istiyorum, Recep iyice kabak tadı verdi çünkü. Bence ilk hedefimiz gol yememek, yani topu ayağımızda tutmak olmalı. Ümraniye daha çok oynatmama ve araya bir tane sıkıştırıp üzerine yatma anlayışına sahip bir takım, ancak bu sefer saldırmak zorundalar ilk 2'den çıktılar çünkü.  

Ahmet - Caner, Abdülkerim, Batuhan, Hüsamettin - Dodo, Panos, Recep - Dialiba, Korkishko, Almeida 

Muhtemel 11 bu. Bana kalsa kalede Anıl, defansta Dodo, orta sahada Hakan ve Fatih, ileride de Ahmad ile başlarım.
Abad hiç yok kadroda dodonun yanına recebi koymuş hoca forvet arkasında fatih yer alıyor muratı da sağ açığa almış murat yerine ahmed abad olabilirdi. Yunede fena değil sonuc olarak her hafta dialiba ve batuhanin mallıklarini izlemekten bin kat iyidir.