Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=799)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - Yaglidereli - 17-12-2017

Ulan takıma güveniyoruz dedik sıçtılar ağzımıza

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - bulancak28 - 17-12-2017

Yahu olur bu, futboldur. Sen 20548 kere gelirsin atamazsın, adam bir kere gelir atar sonra da üzerine yatar. Tamam ama karşınızda bu kadar eksik,bitik ve çirkef bir takım var. Yahu bu nasıl bir laubaliliktir, nasıl bir boş vermişliktir? Bugün ben mücadeleyi görseydim, teri gözyaşını görseydim yemin ederim sırtımda taşırdım tüm takımı Giresun'a kadar. Adamlar kıçlarını kaldırmıyor ya.

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 17-12-2017

Hafta zehir oldu, hayat onlara güzel hiç bir şey olmamış gibi devam edecekler..

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - yalavu - 17-12-2017

(17-12-2017, 20:11)cotanak88 Wrote: Ne umduk ne bulduk yazıklar olsun bu kadar beceriksiz bir takım olamaz ya sinirden başım ağrıdı sizinle şampiyonluğa oynadığımıza inanamıyorum sizin var ya bir temiz dayağa ihtiyacınız var rahat batto tabi paralar trink günü gününe hesaplarda hepiniz için demiyorum ama içinizde kendini futbolcu sanan artisler var onları da devre arası bu yönetim ayıklamazssa onlara da yazıklar olsunn pazarımızın içine ettiniz

A.gucu macina baktim bugun mac 00 ken gol geliyorum diyor sagdan soldan kanatlardan adamlar futbol oynuyor. Para ne adamlar yuregi ile sampiyonluga inanmis. Bizim pezevenklere noluyo paraysa para. Yook para ile olmuyor bu isler. Artik lutfen husama laf etmeyelim. Takim olarak berbattik. Biz aslinda kendi kendimizi yendik. Samsunda ne vardi bugun. Golu atmisiz fuybolcu sinmis tribunler susmus. Lakayitlik hat safhada devre arasini beklemeye yerek yok kangren olan yerler hemen kesilsin. Cok adama da gerek yok hedef play off ilk iki yapamayiz

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - 123456 - 17-12-2017

Para cezası. Galibiyete nasıl prim varsa mağlubiyete de ceza olacak. Bu ne ya. Mücadele yok, hırs yok.

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - chotanax - 17-12-2017

Hakeme kimse deginmemis. Onuncu dk Göksu atilmaliydi panosa yaptığı hareketten. Jones'a penaltıyı vermedi, samaras elle oynadığı pozisyon ikinci sarıyı vermedi. En az beş farklı sarıyı da vermedi rakibe. Jones un indirildiği pozisyonda avantaj oynarsa dialiba orta sahada karşı karşıya kalacakti ama faulü verdi, sürekli samsun lehine olur olmaz çaldı. Tam tempo yapacağız ya hakem durdurdu yada cirkef samsun.

89 -90 arası gokayy denen pic canerin bacağa tabanı oturttu, hakem sadece faul verdi, pozsiyon kırmızı kartken pic Gökay itirazdan sarı yedi.

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 17-12-2017

Son dakikalarda pozisyonları harcadığımızda ağzında bi sakız sanki galip gibi rahat tavırlar sergileyen o jonesin o sakızı g..tüne sokasım geldi inanın abi bu rahatlık nedir ya keza mehmet akyüzde öyle adamlardaki pişkinliğe inanamıyorum insanda hiçmi utanma duygusu olmaz

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - kerasus - 17-12-2017

bu sene bu kadroyla buraya gelmek zaten tamamen hoca mucizesi. kadro net olarak ligi orta sıralarda laylaylom götürecek seviyede. ki oyüzden birtürlü şampiyonluğüa inanmış halde göremedik oyuncuları. bi maç biri yakıyor diğer maç öteki. bu mağlubiyet belkide hayırlı olabilir. devre arasına 2. sırada ve avantajlı şekilde girsek bozbağ sittin sene transfer falan yapmazdı. şapka düşüp kel görünmesi belki hayırlı olabilir.

şu takımda iyiki var diyeceğiniz kaç oyuncu var?
dimitri
dodo
korkiş
aykut
caner

gerisi sadece kadroyu dolduruyor okadar. bir maç iyiyse 5 maç sıçıyorlar. 5 oyuncuyla şampiyon oldunduğu nerde görülmüş?

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - kesap28 - 17-12-2017

Canberk m akyuz hakem ve sahada yuruyenler bi sktrn gidin A. K

RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 17-12-2017

(17-12-2017, 20:26)chotanax Wrote: Hakeme kimse deginmemis. Onuncu dk Göksu atilmaliydi panosa yaptığı hareketten. Jones'a penaltıyı vermedi, samaras elle oynadığı pozisyon ikinci sarıyı vermedi. En az beş farklı sarıyı da vermedi rakibe. Jones un indirildiği pozisyonda avantaj oynarsa dialiba orta sahada karşı karşıya kalacakti ama faulü verdi, sürekli samsun lehine olur olmaz çaldı. Tam tempo yapacağız ya hakem durdurdu yada cirkef samsun.

89 -90 arası gokayy denen pic canerin bacağa tabanı oturttu, hakem sadece faul verdi, pozsiyon kırmızı kartken pic Gökay itirazdan sarı yedi.

Göksu picini nasıl gormedi inanamadim 10.dakika da maç bitecekti...ama mehmet akyüz resmen bos kaleye kaçırdı bir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olmamış gibi uzulmedi bile  yavsak..alanya maçında kinin aynısı ayıp