![]() |
|
Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=746) |
RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - kral1234 - 29-05-2017 Herşeye rağmen yine de teşekkürler çocuklara. Gücümüz bu kadarına yetti. Kimseyi suçlamaya gerek yok play offlar için RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - stantheman05 - 29-05-2017 Transfer sezonu konusunu ne zaman açarız bilmem ama o zamana kadar yaşayan bir ölüyüm.Gençliğimiz soldu,teşekkürler çocuklar. Seneye kesinlikle ilk 2 için bi takım kurmamız lazım,azıcık paraya kıyalım nolur. RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Grsss28 - 29-05-2017 Kendi ayağımıza sıktık... Bireysel hatalar... RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Çotanax - 29-05-2017 Eksiklerimizi tamamlayalım kadromuzu sağlamlaştıralım seneye ilk 2 den inşaAllah RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - 123456 - 29-05-2017 Insallah ve inşallah Göztepe Bolu ikilisinden biri çıkar. Tercihen Göztepe. Borcuyla beraberde bokunda boğulur gider Eskişehir RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - chotanax - 29-05-2017 Play offun katili özgür de dahil hepsinin canı sağ olsun. Senenin planlamasına yarın başlarsak ilk ikiden çıkarız. Yazılacak çok şey var. Önce şu ağırlığı üzerimizden atalım. RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - kerasus - 29-05-2017 (29-05-2017, 21:01)stantheman05 Wrote:(29-05-2017, 20:58)paradoks28 Wrote: antepe yedek kadroyla gitme fikrini ortaya atan ve uygulayanların "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"... Antep maçından sonra sinirden yazamadım hiç. Yahu düşündükçe deli oluyorum. Sevgili bozbağ, Ya bi Giresunsporlu olarak o ksk-antep maçında hiçmi rahatsız olmadın? hiçmi için gitmedi, hiçmi küfretmedin ulan? Hiçmi hırs yapmadın o takımlara karşı? geçen sene ksk ya yenilip ligde kalmaları için umut ışığı oldun, bu sene antepi bizzat kendin ligde bıraktın. vallahi billahi yazıklar olsun. hadi antebin ta bi tarafına koyim tamamda. yahu neyine güvendinde eskişehiri seçtin rakip olarak? RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - stantheman05 - 29-05-2017 Geçen seneyi hatırladım da şükür yine de diyorum kendi kendime. Vallahi nasıl bir yıkımdı ya geçen sene. Duygu üstüne duygu yaşamıştık. Bu sene en azından ne yapacağımız belliydi. Yeni stada kadar Süper lige çıkalım,tek dileğim bu. RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 29-05-2017 Gelecek sene tek beklentim Eser artık gitsin Ligin en kötü kanatlarından biri olan abwo gitsin Gördüğüm en kötü sol bek hüsamettin gitsin Yakın zamanda gördüğüm en kötü hoca Yücel İldiz gitsin. Yücel ildiz bu iki eskişehir maçıyla beraber iddialı olan hiç bir takımı yenemedi. Bizdeki hata ligde hiç bir takımı yenemeyen adamdan 2.maçta galibiyet bekliyoruz RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Cotanakes28 - 29-05-2017 Ayaklarına yüreklerine sağlık uşakların.recep panos volkan bu adamları tutup daha iyi adamlarla hedefe yürüyen bi takım olabiliriz. |