![]() |
|
5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=765) |
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 17-09-2017 hatırlarsınız 3 sene önce falan Trt tüm maçları vermiyordu, 3-4 maçı trt web sitesinden veriyordu. Eğer bizim maç o hafta trt web'e denk geldiyse tek bizimkinde sıkıntı çıkıyordu. Cenabetlik bizde mk
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - sy200028 - 17-09-2017 Rahat kazanacagımız maçı bencillikler yüzünden berabere bitirecektik neyse üç puan güzel oldu şampiyonluk yolunda her puan altın degerinde ligin sonunda bu puanların önemini anlayacagız RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - Yaglidereli - 17-09-2017 Şimdiden bişi denmez ama olacak mı la acaba, görece miyiz o günleri? RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 17-09-2017 Devre arası sinani yollarlar demedi demeyin bu futbolla neden yedek kaldığı belli dale dialiba bu bencillik ayıp maç 3 0 olsa anliycam..gecen hafta diyaliba maç 2 0 kem kendi vurabilirdi pas attı bu hafta 2 si birden bencillik rekoru kırdılar..kesinlikle uyarılmali..her hafta fatih atık recep değişikliği olmaya başladı recebi kusturecek fatih ilk 11 oyuncusu degil RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 17-09-2017 şimdilik erken. Ben asıl o sakat ve cezalıların yoğunlukta olduğu dönemeci bekliyorum. Oraları nasıl atlatacağız, ona göre yerimiz belli olur. Çünkü kadroda alternatifi olmayan isimler var. mesela; her 2 kanatta sıkıntı, yerleri dolmaz. orta saha alternatifi yok. Fatih ilk hafta 1 puan getirdi, ama ben pek ısınamadım, pek beğenmiyorum. Mecburiyetten oynuyor, keza recep eski recep değil. Bariz sırıtıyor, yine fatih'ten iyidir ama.. bek,stoper,santrafor bir şekilde idare edilir, onların yine alternatifi var. RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 18-09-2017 İçerde peşpeşe oynayacağımız elazığ ve ümraniye maçları öncesi çok iyi oldu bu 3 puan hak ettikmi sonuna kadar ettik ama gereksiz pas tercihleri ve bencillikler yüzünden kendi kendimizi strese soktuk neyseki mehmet akyüz imdadımıza yetişti dale ise şansını çok zorluyor hava toplarında harikasın arkadaşlarınla yardımlaşman şahane ama golcülüğünde olsun be kardeşim neyse artık haftaya korkishonunda dönüşüyle daha iyi olacağız inşallah mehmet akyüzde cizre maçında 90 dakika oynayıp kendini lige hazırlamalı. RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - kerasus - 18-09-2017 olm 2 saattir önümde puan durumu açık, bakıp duruyorum boş boş. negüzel şeymiş lan liderlik. RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - bulancak28 - 18-09-2017 Valla bugün internetten Arsenal-Chelsea, United-Everton, bizim maç ve ardından Sırbistan-Slovenya basket maçını art arda izledim, bir tek bizim maçta takıldı O saatte oynanan diğer maçlara da baktım, herhangi bir sıkıntı göremedim. Geçen hafta Eskişehir maçında da tv de aynısı olmuştu. Sorun nedir anlamadım yani niye özellikle Giresun maçlarında bunlar oluyor. Maça gelecek olursak, neredeyse baştan sona domine ettiğimiz maçta saçma sapan puan kaybedecektik. Dialiba geçen haftanın yıldızıydı, bu maçta hiç beğenmedim, keza Dale. Yani iki kişiyi oyundan düşürüyorsun, çalımlıyorsun, sonrasında verdiğin pasa bak be kardeşim. Mehmet Akyüz'den ben çok ümitliydim, bu hafta da golünü attı çok şükür inşallah artarak devam eder. Sinan ilk on bir oyuncusu değil, bu adam sonradan girdiğinde etkili olan bir oyuncu. Son 3 yıldır adam öyle oynuyor. Gene de bir maçta silmemek gerek bence. Korkishko bu takıma çok gerekli bir isim onu bir kez daha anlamış oldum. Adamım Recep bugün tutuktu. Metin Hoca heralde öne geçilince orta saha direncini arttırmak için daha merkezi oynayan Fatih Atik'i alıyor, son haftalarda çıkartılması o yüzden. Defansa pek iş düşmedi, Denizli çok gelmedi zaten bizim kaleye. Elazığ ve Ümraniye gibi bizi takip eden iki takımla içeride oynayacağız. O açıdan bizim için çok değerli bir galibiyetti. 3 haftada 7 puan hesabı yapmıştım, bunun üçünü aldık. Yıllar sonra Giresun'u lider görüyoruz, seriyi devam ettirip 3.sıra ile farkı da açabilirsek eğer demeyin keyfimize
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - kral1234 - 18-09-2017 Özete baktım 3-4lük yapacağımız maçmış. Asil Kaan uçanı kaçanı kurtarmış RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 18-09-2017 Golde canerin ortası kadar jonesin iyi top tasimasinida es geçmeyelim iyi hazırladı pozisyonu |