![]() |
|
STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor (/showthread.php?tid=1049) |
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - bulancak28 - 24-04-2022 Altay'a da Ads'ye de Hatay'a da basar geçer bu takım, bi Başakşehir var nefesimizin yetmeyeceği. RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - genc28 - 24-04-2022 Altay haftaya yenilirse küme düşecek dua edelimde yenilsin.Haftaya iki önemli yabacı oyuncusuda cezalı RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 24-04-2022 (24-04-2022, 22:31)genc28 Wrote: Altay haftaya yenilirse küme düşecek dua edelimde yenilsin.Haftaya iki önemli yabacı oyuncusuda cezalı Hatay da çok saldı inşallah alırlar RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - genoa28 - 24-04-2022 Ohh rahat bir nefes aldık, Altay şurdan 1 puan bile çıkarsa sıkıntıydı bizim için, bizim beceriksizler yüzünden Altay, Rize, Göztepe maçlarını izlemekten kafa yandı. Altay haftaya dışarıda mağlup olursa bizim maça düşmüş çıkacak, Adana Demir maçını hatır gönül işleri ile çözemezsek Altay'a vurup işi bitireceğiz yoksa bizim takım normal şartlarda Hatay ve Başak maçlarını alamaz. Rize 4'de 4 yapamaz denmiş ama çok rahat yapabilirler bence yeterki iş son maça kalsın bakın bakalim 4'de 4 oluyor mu olmuyor mu. Altay'da Rodriguez epey yetenekli eleman sözleşmesi bitiyorsa kapak atılabilinir. RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - cotanak88 - 24-04-2022 Haftaya artık belkide sezonu bitireceğimiz maça çıkacağız gerçek Giresunsporluları görelim bakalım 20 bin olacakmı gerçi büyük takım yok, balotelli falanda yok kim için gelecekler RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - gorelelibey - 24-04-2022 ARKADASLAR SU AN EN YAKIN RAKIPLERIMIZE PUAN FARKI 10 PUAN 4 HAFTA KALDI BIZ 4 MAC HEP KAYBEDECEGIZ RAKIPLER 4 TE 4 YAPACAKKI BIZ KÜME DÜSECEGIZ BANA GÖRE IMKANSIZ GIBI GELIYOR BU YIL LIG DE KALDIGIMIZI DÜSÜNÜYORUM RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - turkuaz_0628 - 24-04-2022 altayda düştü, tek atımlık rize kaldı elimizde haftaya biz demiri yenerizde gerçi, malatya rizenin içinden geçer ayrıca kendilerini göstermek adına fena oynuyor malatyaspor, ileri uç elemanları çok iyi...
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - sy200028 - 24-04-2022 Alttan seri yapan takım çıkmadı yoksa bizim bu rekabeti kaldıracak gücümüz ve psikolojimiz yok. Büyük ihtimalle düşerdik.orta sıra takımlarının alayına kaybettik ya büyüklerden yada rakibimiz olan düşme hattındaki rakiplerden puan aldık..Bazı arkadaşların düşündüğü gibi geride kalan dört maçı kazanacak kapasite. Bizde yok. Bala şansa birini yenip fişi çekelim. Kaç haftadır başkasının şeyiyle gerdeğe giriyoruz. RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - maicon_28 - 24-04-2022 ben de sürpriz bir tahminde bulunayım ligde kalmak için fişi kendimiz çekmeyeceğiz, rakiplerimizin yaşadığı puan kaybı fişi çekecek diyorum Yani haftaya; -Altay yenilecek -Rize berabere kalacak -Biz yenileceğiz diyorum. Ama yenilmemize rağmen ligde kalmayı garantileyeceğiz. Böyle sürpriz, içime doğan bir tahminde bulunuyorum şimdiden RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 25-04-2022 (24-04-2022, 23:09)turkuaz_0628 Wrote: altayda düştü, tek atımlık rize kaldı elimizde malatya ile daha sonraki hafta oynuyıor Bence göztepede puan alır rizeden.. Malatyadan DİCKO TETTEH MUSTAFA ESKİHALLAÇ,NSHİYAMME ALTAYDAN KALECİ LİZ İYİ KALECİ KAPPEL(YEDEK) RİZEDEN BOJANPALU böyle adamlara yönelmek lazım ucuz ve iş yapacak adam başka yerde aramaya gerek yok |