Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Elazığspor-Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Elazığspor-Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=809)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 21-02-2018

Batuhan i 90 dakika oynayan yılmaz vural diplomasını yirtsun

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - Slck28 - 21-02-2018

Bizim şuan bu ligde yenme ihtimalimizin olduğu iki takım var bir gaziantepspor iki adanademir başka da öyle yenme ithimalimizin olduğu başka bir takım yok. Kepazelikten başka birşey değil ya.

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - kerasus - 21-02-2018

(21-02-2018, 20:58)Giresun Wrote: Ümraniye Gazisehir yaz iki macada mağlubiyet Yilmazida kovsunlar

hass.. gazişehirle oynicaz bide dimi ya. o maça çıkmasakta 0-2 yazsalar olmazmı?

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - maicon_28 - 21-02-2018

Kim ne derse desin

Son yıllarda bu takımda gördüğüm en iyi hocalar Mehmet Birinci ve Metin Diyadin'dir.

"8 haftalık hoca, 10 haftalık hoca" diyerek algı yaratmaya çalıştılar ama tutmadı o algı. Umarım ikisiyle de yollarımız bir gün tekrar kesişir.

Yılmaz Vural geldi, bom b.k oyun, rakipler acımadı 3 te 0 yaptık, paket yapıp eve yolladılar..

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - bulancak28 - 21-02-2018

Öncelikle şunu söylemek isterim: Özgür Yılmaz ve Berkan Yıldırım'ı gönderenin anasını s.keyim.

Gelelim diğer mevzuya. Fren patladı, yokuş aşağı son sürat gidiyoruz. Önümüzdeki iki haftayı unutun. Aykut ve Onur yok. Ümraniye de Antep de üstümüzden geçer. Yılmaz Vural kumarını kaybettik, elimizde patladı. Metin Diyadin olsaydı şu 3 haftadan en azından puan alırdık. Yenemiyorduk ama ezilmiyorduk, üstün oynuyorduk. Ulan bu b.ktan takımla Fenerbahçe'ye bile ezilmedik lan, kim ne anlatıyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"? Yılmaz Hocayla her maç şamar oğlanıyız. Yılmaz Vural istifa eder mi bilmiyorum, ama bence henüz çok geç değilken yollar ayrılsın abi.
Metin Hocayı geri çağırsınlar, s.keyim gururu da egoyu da taraftarı da. Gelmezse de (ki %95 gelmez) getirin abi orta karar birini dibine kadar anti futbol oynayalım. Varsın göze hoş gelmesin, ama puan alalım lan puan!

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - kral1234 - 21-02-2018

Çok yanlışlar yapıldı çoook çok. Özgürle Berkan’ın bedduasını aldık beyler. Caner’in afra tafralarını çekmektense Berkan’ı her zaman tercih ederdim ben. Adamı takıma getirmek için atmadığımız takla kalmadı, takımda tutmak için gtünü öpmediğimiz kaldı.
Özgür bu takımın efsanesiydi. Yedek kalsa bile küsmezdi. Kaleye gtünün kılları alınmış Ahmet Şahin alındı. Başka adam mı yoktu alınacak? Güreşçiye dönmüş Muhammed Reisi hiç mi izlemediler? Takımda sol bek yok. Sağ açık adamdan sağ bek yaratmaya çalışıyoruz. Şarkıda dediği gibi nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça. Sorun hocalık değil sorun saçma sapan yönetim.

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - chotanax - 21-02-2018

Yılmaz hoca öylesine gelmiş sanırım. Taktiği tekniği geçtim, ulen azıcık gaz ver bari.

Oyuncu değişiklikleri kepazelik.

Yalnız ikinci yarı hakem iyi öptü bizi, onu da söylemek lazım.

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - einstein78 - 21-02-2018

bu oyun ile küme düşersek şaşırmam. hala aynı kadro ile oynamanın ne anlamı war anlamıyorum. Amed diye bir adam aldılar. adamı kadroya almıyoruz. biz devre arasında forvet aldık sanıyordum. ama yanlış anlamışım.

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - maicon_28 - 21-02-2018

gerçekleşme ihtimali %1 falan ama bütün imkanlar zorlanıp Metin Diyadin geri getirilsin, kalan maçlarımız İstanbul'da oynansın.

Ümit Özat Gençlerbirliğinde ilk haftalarda istifa etti sonradan geri geldi, takım çıkış yakaladı. Bizde çıkış yakalarız, gerçekleşme ihtimali düşük değil...

özet: gelme ihtimal düşük, gelirse çıkış yaklama ihtimalimiz düşük değil :d

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 21-02-2018

Hakemde tam komedi 8 dakika uzatma var 5 veriyor uzatmada 3 dakika yatıyor 5.dakika da bitiriyor komedi ama bu bizim rezaletin önünü örtmez