![]() |
|
Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar (/showthread.php?tid=744) |
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - cotanak88 - 25-05-2017 (25-05-2017, 12:38)sokakbaşımeyhane Wrote:kapasite 12191,eskişehir tribünü 800 onları çıkar, tahminen 8-9 bine oynarız.(25-05-2017, 12:23)cotanak88 Wrote: üşenmedim saydım kale arkası 1054 kişi var şu an,kapasite 5000 civari olduğunu düşünürsek hala çok az RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sokakbaşımeyhane - 25-05-2017 Kale arkası a blok 800 kişi dolmak üzere n blok 900 civarı o da akşama dolar diğerleri 200-300 kişi arası olur..2000-2500 civarı kale arkası olur RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sokakbaşımeyhane - 25-05-2017 Eskisehir spor formundan yazan "flaneur 26" aklı sıra bizim gönderileri paylaşıp ***** geçmiş... Delikanlı flaneur 26 dün yazdigimida payassana..mustafa denizliye kendi personelinin ana avrat küfür ettiğini,maaşların 10 aydır odenmedigini,kulubunuzin 230 mılyon borcu olduğunu hadi yaz sana...sizin super lige çıksanız bile (cikamiyacaksiniz o ayri mesele)parasutsuz duseceksiniz amatore kadar... RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - eses26 - 25-05-2017 (24-05-2017, 23:09)sokakbaşımeyhane Wrote:(24-05-2017, 22:52)Grsss28 Wrote: Yarın maçın başından sonuna kadar ES ese top geldikçe ıslıklayalım GİRESUNU küçümseyenler kim olduğumuzu görsün... öncelikle büyük küçük her giresunluya selam olsun. forumunuza az çok baktım da açıkçası bazı küfürlerinizden rahatsız oldum. bizim forumlarda sizden yana iyi konuşurduk, hatta giresunlu arkadaşlarımızda vardır. muhabbetlerimiz iyidir. iyi biliriz giresunluları.. lakin siz kendi aranızda bizden hoş olmayan küfürlerle bahsediyorsunuz. düşmanlığınız nereden geliyor, inanın merak ettim. söyleyin bilelim hani yapmadığımız davranışlardansa biz de yaparız. yok bizim büyüklüğümüzdense hoş görürüz. ayrıca ""Lüften argo kelimeler kullanmayınız"" diye adlandırdığınız dalga geçmeyi biz hakedene yaparız. siz neden dolayı hakettiğinizi düşünüyorsunuz? bunu da çok merak ettim RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - cezmik - 25-05-2017 Stadda olan arkadaş varsa tribünlerin son durumu hakkında bilgi verebilir mi? RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - halil28 - 25-05-2017 Eskisehir bu sene cikamazsa dahada cikamaz. Bunun bilincinde **** . Cikamadigindada gorucem ben onlari.parasini alamayan futbolcular nasil kacicak goreceksiniz.en basta erkan zengin RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - Yaglidereli - 25-05-2017 Boşverin esini kesini biz işimize bakalım. Tek gollü de olsa buradan çıkaracağımız galibiyet bizi finale atar. Biz istemedikten ya da kendi kendimize atmadıktan sonra bize gol atacak takım az. Koyarız otobüsü kalenin önüne
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - eses26 - 25-05-2017 (25-05-2017, 17:50)halil28 Wrote: Eskisehir bu sene cikamazsa dahada cikamaz. Bunun bilincinde o ****. Cikamadigindada gorucem ben onlari.parasini alamayan futbolcular nasil kacicak goreceksiniz.en basta erkan zengin arkadaş bir yerine birşey mi yaptık? neden küfür ediyorsun? deminde yazdım. cidden merak ettim. yoksa büyüklüğümüzden dolayı mı bu küfürler? RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - ramo87 - 25-05-2017 3-1 alacaz RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - Semih Karahan - 25-05-2017 maraton ilk çıktığımız seneki ilk maça çok benziyor allahım bu görüntüleri her zaman nasip eyle
|