![]() |
|
34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=740) |
RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - maicon_28 - 20-05-2017 zaten kendi açımızdan bakmayı geçtim, hani 4. olmak varken 6. olduk başlı başına rezillik ama diğer taraftan bakarsak, urfa'ya üzülmedim ama bandırmaya üzüldüm şahsen. Pozitif bir futbol oynuyorlardı. Antep, samsun veya demir'in düşmesini isterdim RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - genoa28 - 20-05-2017 ikinci yarı laylaylom maç oldu, istesek,zorlasak sanki en kötü berabere bitirirdik maçı, başkan rüzgar yapmış. Eskişehir, Boluspor'dan iyidir play-off için. RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 20-05-2017 Bolu'dan çok korkuyorum yabancilarida iyileşti artı geriden gelen avantajlıdır Eskişehir'in gelmesi iyi oldu bence RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - yirmisekiz - 20-05-2017 Samsun'u o son dk goluyle ligde tuttuk. Urfa dusmese iyiydi. Bu ligde her zaman icin alt tarafa aday olan sigorta bi takimdi RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - kesap28 - 20-05-2017 Sacma sapan elestırıler yapmayın ya yazık mazık hos degıl takım bu butceyle bu yetenektekı oyuncularla playoff yapmış yazık dıyonuz hayırdır bu takımın yapacagı en ıyı sey bu super lıg olursa mucıze olur bu takımın gucu kapasıtesı bu ısyer begenin ıster begenmeyın herkese tebrıkler yonetım hoca oyuncular ve taraftara yıkıcı degıl yapıcı elestri yapan taraftara tabi RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - stantheman05 - 20-05-2017 Yahu beyler bayanlar abilerim kardeşlerim Eskişehir deplasmanından bu takım çıkabilir mi? Evimizde yenecegimizin bile garantisi yok. Resmen seneye için hazırlık yaptık bugün. Bolu gelsin isterdim ama daha çok Göztepe gelsin isterdim. Siralama müsaade etmedi ama elenirsek hatırlarsınız bu dediklerimi. Büyük aptallik yaptık. RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - Cotanakes28 - 20-05-2017 Play ofta şimdi olmasa finalde eskişehirle karşılaşırdık farkeden bişey yok.ama yanıyorum şu antepi düşüremediğimize yanıyorum samsunda yediğimiz son dk golüne.ne yapalım artık giresunda olamayacağız ama eskişehirde inşallah takımımızın yanındayız. RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - stantheman05 - 20-05-2017 (20-05-2017, 20:45)Cotanakes28 Wrote: Play ofta şimdi olmasa finalde eskişehirle karşılaşırdık farkeden bişey yok.ama yanıyorum şu antepi düşüremediğimize yanıyorum samsunda yediğimiz son dk golüne.ne yapalım artık giresunda olamayacağız ama eskişehirde inşallah takımımızın yanındayız. Ne kadar ayirirlar acaba bilet bize? RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - cotanak88 - 20-05-2017 (20-05-2017, 20:39)kesap28 Wrote: Sacma sapan elestırıler yapmayın ya yazık mazık hos degıl takım bu butceyle bu yetenektekı oyuncularla playoff yapmış yazık dıyonuz hayırdır bu takımın yapacagı en ıyı sey bu super lıg olursa mucıze olur bu takımın gucu kapasıtesı bu ısyer begenin ıster begenmeyın herkese tebrıkler yonetım hoca oyuncular ve taraftara yıkıcı degıl yapıcı elestri yapan taraftara tabiyahu niye eleştiri yapmayalım başkan ? bir yeni malatyaspor örneği verim sana daha 3-5 sene önce 3.ligteydiler şimdi süper lige çıktılar,yok bu bütçeyle bu kadar kapasitemiz buymuş bu acitasyonlarla kendimizi avutmayı neden bırakmıyoruz artık. neden şampiyonluğa oynayacak kadro kuramıyor bu yönetim senelerdir? ordusporun 100 milyon borcu var biz 3-5 milyon borcumuz var diye transfer yapamıyoruz devre arası gönderilenlerin yerine transfer dahi yapılmadı bunları neden kimse söylemiyor ben neden sahada götünü kaldıramayan İsaac ve Jonesi izlemeye mahkum bırakılıyorum. RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz - Cotanakes28 - 20-05-2017 (20-05-2017, 20:48)stantheman05 Wrote:Ben %5 ayırmaları gerekiyo diye biliyorum oda 1750 kişi yapıyo güvenlik falan derken 1300 ile 1500 arası ayırırlar diye düşünüyorum(20-05-2017, 20:45)Cotanakes28 Wrote: Play ofta şimdi olmasa finalde eskişehirle karşılaşırdık farkeden bişey yok.ama yanıyorum şu antepi düşüremediğimize yanıyorum samsunda yediğimiz son dk golüne.ne yapalım artık giresunda olamayacağız ama eskişehirde inşallah takımımızın yanındayız. |