![]() |
|
2025 - 2026 SEZONU - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2025 - 2026 SEZONU (/showthread.php?tid=1203) |
RE: 2025 - 2026 SEZONU - heyulaanil28 - 21-09-2025 heyulaanil28 Wrote:Bu şekilde elenmek kötü oldu hele kabakçılara bu şekilde elenmek kötü oldu hafta sonuda Bulancak bu tip mağlubiyetler özgüveni kaybettirir. Gerçekçi olmak gerekirse bu tip mağlubiyetler özgüveni kaybettirir yediğimiz golden sonra yine puan alamayacağız moduna giriliyor maçı bölüm bölüm oynamak lazım 90 dk koşamasın top yapman lazım oyunu tutman lazım belli bölümlerle bu çocuklarla bunu yapmamız lazım 3-4 tecrübeli futbolcu olsa iş değişirdi tahtayı açmayan daha doğrusu açtırmayanlara sormak lazım Bulancak iyi golcüsü ve top yapan orta sahası olsa rahat playoff yapar bugünün tek tesellisi geçen hafta gaddar oynayan Çayelinin 5 lik olması geçen yıl zor şekilde ligde kalmış Fatsanın 2 haftadır şampiyonluk moduna girip bugün sahasında Sebat tan şamarı yemesi olmuş. RE: 2025 - 2026 SEZONU - kerasus - 21-09-2025 Yine iyi başlayıp kötü bitirdik. İlk yarı pozisyon az olsada hakimiyet bizdeydi. Yine rakip ceza sahasından başlayan topa baskının ekmeğini yediğimiz bir golle önde kapadık. 2. yarı Bulancak net üstündü zaten. Zaten tehlikeli atakları oluyordu gol geliyorum diyordu ve geldi. 2. gol ise bu kez onların topa baskısı ile bizim ikramımız oldu. Orta sahaya yakın bölgede atağa çıkıyoruz, topu ileri taşımak yerine kendi ceza sahamıza kadar getirdik anlamsız şekilde. Orada da yapılan hatayı affetmedi Bulancak. Gerçi son dakikalara gelirken iyi ki yapmışız o hatayı dedim, beraberliktense birinin kazanması iyi oldu. Bulancak tribünü mükemmeldi gerçekten. Bizimkiler yine 1 avuç taraftar ninni havasında yıllardır söylediği bestelere devam. Takma en ufak bi katkı yok. tribünün dolmaması haricinde tıpkı içerde GS maçı gibiydik bugün. Deplasman trübünü fullemiş ve maç boyu çok iyi destek verdiler. Rakip gol attığında da bizim tribünden baya bi gol sesi geldi. Bizim tarafında önemli bir kısmı meğer Bulancaklı imiş. Hakem artniyetli olduğunu sanmıyorum ama cidden çok kötüydü. Herhangi bir konuda hiç ayarı yok. Bulancak 5 tane sarı gördü ama çok daha net göstermediği yerler var. Faul konusunda kriteri sadece oyuncunu düşmüş olması. adama tekme tokat dalsan da, tamamen sarılıp çeksen de faul vermiyor eğer oyuncu yerde kalmazsa. Futbol kurallarından baya bihaber bir arkadaş. Yan hakem de çok ezbere kaldırıyor ofsayt bayraklarını. Bulancağın bana göre 2 pozisyonunu kesti ki özellikle biri kesin gol olurdu. Genel değerlendirme yaparsak takımda kendini Messi sananlar var. Bi kere şu anlamsız şekilde topla oynama hastalığını yenmesi lazım bazı oyuncuların. Mesela Emre Nizam ilk yarıda sırf topla vedalaşmamak için 2 pozisyonu başlamadan bitirdi. Ki bu takımın keyfe keder pozisyon harcama lüksü yok. Her bir pozisyon çok ciddi bir emeğin sonucu geliyor bu takımda. Bukadar zor pozisyona girerken bi kişinin bencilliği takım arkadaşlarının tüm emeğini heba ediyor,yazıktır. Ki bizim adımıza maçın en net pozisyonunu harcayanda yine kendisiydi ama hadi ona lafım yok gol kaçabilir. Bulancak ciddi şekilde fizik üstünlüğü vardı bizimkilere göre. Keza yetenekli ayaklarda var. İyi bir hocayla aslında zirve mücadelesi verebilirler ama bence hocaları kadronun hakkını verdiği söylenemez. Orta sıralarda takılırlar bu hocayla. RE: 2025 - 2026 SEZONU - yirmisekiz - 22-09-2025 Berabere bitmemesi iyi oldu. RE: 2025 - 2026 SEZONU - mvsr - 22-09-2025 Böyle gitmez. Böylece biter. RE: 2025 - 2026 SEZONU - kral1234 - 22-09-2025 Takımın en kötü yeri defans maalesef. 2 ve 3. Bölgelerde iyi olduğumuzu düşünüyorum ama arka tarafa çare bulunamıyor. Tek umudumuz alt sıradaki takimlarla arayı açmadan devre arasına transfer yapabilmek. RE: 2025 - 2026 SEZONU - semiko - 22-09-2025 la olm mami hiç olumlu hareketin yok ya yahu olumlu olmak istiyorum ama olmuyor . en azından pres yap koş . ek olarak yedek kulübesi çok mu kötü bilemedim. yani 60 dan sonra 30 dk kalıyor. bu tarz liglerde hiç bir süre. 4 değişiklik yap koşan çocuklar al oyuna en azından dinamizm katarsın . yetenek falan o kadar da önemli değil mami de görüyoruz zaten durumu . yedek kulübesindeki çocuklar mami'den çok mu kötü . RE: 2025 - 2026 SEZONU - 123456 - 23-09-2025 Dosya sayısı 6 ya kadar düşmüş. Yani adım adım aslında tahtanın açılışına doğru gidiyoruz gibi. Hayırlısı ile içeride vurabildiğimize vursak devreye kadar umut ışığı doğmuş olacak. Arda da sene başı kamp yemedi takımla ama Muhammed'e göre kendini çok hazır tutmuş. Çocukların bir şekilde içeride benzer güçteki takımlara vurması lazım. Burada puanlar çok yakın gider birbirine zaten. RE: 2025 - 2026 SEZONU - mvsr - 24-09-2025 Devre bittiğinde sıralamada galibiyet bölümünde en az 4-5 yazıyor olması lazım.Yoksa cumburlop aşağı. Puan silme cezasıda konuşuluyor.İnşallah gelmez. RE: 2025 - 2026 SEZONU - kerasus - 28-09-2025 Bulancak, Lider olanına ilk puan kaybını yaptırdı. Bizde diğerine haybetmeyip altımızda tutmayı başarırsak müthiş olur. Ama Cahit Erçevik'i getirdiler galiba, oyüzden çokta şansımız yok gibi. RE: 2025 - 2026 SEZONU - 123456 - 28-09-2025 Bastık ipnelere |