![]() |
|
STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü 3-1 Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü 3-1 Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 (/showthread.php?tid=1121) |
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - sokakbaşımeyhane - 22-04-2023 Zaten takımin kazandığı 6 maç var altisida sidik zoruyla..hepsi tek farkla Bu takım bize rahat maç izlettirmez çünkü bir sebep var "kalite+taktik beceri"bu ikiside olmayınca böyle her maç yarım oluruz.. karaahmet su coplere bu kadar para vermeseydi ya da geçen seneden 4-5 oyuncu tutabilseydi rahat bir sezon izlerdik...Yani düşününce kaliteye bakinca tarafsız gözle bakıldığında bu takımin düşmesi lazım ama bizim takım olunca konduramiyoruz Kadro adaleti varsa biz sonuncu olmalıyız bu seneyide es kaza atlatirsak seneye papaz pilav yemez RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - yirmisekiz - 22-04-2023 Benim tek umudum kume dusmenin kaldirilmasi. O kadar umutsuzum takimdan RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - mvsr - 22-04-2023 Lig istatistiği vereyim. -En az gol atan takımız. -En çok mağlup olan 5. takımız. -En az galip gelen 2. kulübüz. -İlk devre 28 gol yemişken ikinci devre 30. hafta itibari ile 22 gol yemişiz.Antep ve Hatay ile oynamayacağımızı da hatırlatırım. -İlk devre 18 gol atmışız.İkinci devre 30. hafta itibari ile 10 gol atmışız. -İlk devre 20 puan toplamışız.İkinci devre 30. hafta itibari ile 7 puan toplamışız. -İlk devre 5G 5B varken ikinci devre 30. hafta itibari ile 1G 4B almışız. Topla oynama, kaleye attığımız şutlarıda karşılaştıracaktım üşendim. 8 maç kalmış görünüyor.İkisini oynamayacağız.FB, Başak ve TS maçlarına 0 yazıyorum.Geriye kalıyor 3 maç.Ümraniye zaten belalımız.3-0 önde olsak dahi öyle şeyler olurki bir bakmışız 4-3 mağlubuz.Kaldı mı sana 2 maç.İstanbul ve Antalya.Neyse acayip bir yazı oldu sonlandırıyorum. Bu periyotta TS’nin ne yapacağını acayip merak ediyorum.Fikrim evire çevire yenerler bizi. RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - kral1234 - 22-04-2023 (22-04-2023, 13:16)mvsr Wrote: Lig istatistiği vereyim. Uzun lafın kısası düşmeyi dibine kadar hak ediyoruz. ah blackahmet ah. Takımın anasını belledin. RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - gorelelibey - 23-04-2023 ÜMRANIYE BJK YA YENILMIS ARTIK DÜSMÜS BIR RAKIBI ALTIMIZA ALIRSAK YIRTARIZ RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - kerasus - 23-04-2023 Herşeyi geçtim de Nahid başkana çok yazık oluyor. Adam bu imkansızlık içinde bir yandan borç ödüyor bir yandan devamlı prim açıklıyor bir yanda projeler üretiyor ve bunları yaparken de bilet fiyatlarında indirim yapıyor hiç olmazsa şehir birlik olsun maça gelsin diye. Ve bunları gördüğü halde takımı bilerek düşürmeye çalışan Blackahmete söz söyletmeyip Nahid başkanı eleştirenler var. İşte tamda bu yüzden düşme hattındayız ve düşücez. Şehirde Giresunsporlu görünüp tek derdi kendi çorbası olan çok ama çok büyük bir kesim var. Her şehirde her takımda çorbasına bakan tayfa vardır ama bizde bu sayı çok yüksek. Aksi halde hiçbir başkan Blackahmet in yaptıklarına cesaret edemezdi. RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - turkuaz_0628 - 23-04-2023 Daha önce yazmıştım ne Ankaragücü ne de İstanbulsporu yenemeyiz umut fakirin ekmeği sivas maçıyla ümitlendim lakin oda sivasın ts yi farklı yenmesi ve de bize karşı oynamayan oyuncuların ilk 11 başlaması ile ! anlaşıldı neyse bi iki haftaya biter iş, o kadar sahipsiz ki takım istanbulun trabzon lobisine yeniliyoruz Hiç soran varmı ulan pazartesi saat 17.00 de maç mı olur malmısınız siz diye gerçi çok bi seyirci de ! yokta en en azından soran varmı ? RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü 3-1 Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - gorelelibey - 23-04-2023 NEYSE BU GÜN KONYA KASIMPASA YI YENDI 2-1 K ASA NIN OYNADIGI 30 MAC OLDU HATAY VE ANTEP MACI DA YOK BAYAGI TEHLIKELI SULARDA YÜZÜYOR BIZIM 2 EKSIK MACIMIZI 6 PUAN KAYDEDELIM PUAN PUANAYIZ
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - kerasus - 23-04-2023 (23-04-2023, 13:58)turkuaz_0628 Wrote: Daha önce yazmıştım ne Ankaragücü ne de İstanbulsporu yenemeyiz umut fakirin ekmeği sivas maçıyla ümitlendim lakin oda sivasın ts yi farklı yenmesi ve de bize karşı oynamayan oyuncuların ilk 11 başlaması ile ! anlaşıldı neyse bi iki haftaya biter iş, o kadar sahipsiz ki takım istanbulun trabzon lobisine yeniliyoruz Hiç soran varmı ulan pazartesi saat 17.00 de maç mı olur malmısınız siz diye gerçi çok bi seyirci de ! yokta en en azından soran varmı ? Emrullah Ekiz Twitter da yazıyordu tff etiketiyle ama resmi başvuru oldumu bilmiyoruz. |