Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Elazığspor-Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Elazığspor-Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=809)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Elazığspor-Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 19-02-2018

21.02.2018
Yer:Elazığ Atatürk Stadı 
Saat:19:00
Hakem:Emre Malok,Cumhur Altay,Gökmen Baltacı
Elazığspor &Giresunspor

Bu sene ilk defa başlık açtım.Umarim uğurlu gelir..
Umarım diriliş maçı olur..illaki bu mağlubiyet serisi son bulacak..Kazanalim tekrar umutlanalim..

Not:Turkuaz 2.ligde her hafta başlık açarak totem yapmıştı.. her hafta gelene gidene cakiyorduk sonunda şampiyon olmuştuk.. Artık totem yapacağız umarım bende turkuaz gibi seri yaparım işimiz totemlere kaldı

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - kral1234 - 19-02-2018

Ms1 at fava bekle

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - yirmisekiz - 19-02-2018

Totem motem fayda etmez. Tiksinç bu takimiz

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - halil28 - 19-02-2018

Denizli macinin elazig ve umraniye maclarindan zor gececegini ve yenemeyecegimizi söylemiştim,umraniye maciyla birlikte bu mac artik futbolcularin karakterini gosterecek. Garip bi hisle bu iki macdan 6 puan alacagimizi dusunuyorum

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - maicon_28 - 19-02-2018

tom'u durduralım rica ediyorum.

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - mvsr - 19-02-2018

Yılmaz hoca aynı Terim gibi gazla, deneyimi ile takımı oynatır, bizleri heyecanlandırabilir diye düşünüyordum.Denizli maçında ki ilk 11 i beni hayal kırıklığına uğrattı.Patates olmuş Reis’i nasıl ilk 11 başlattın be hocam ? Basın toplantın da anlattın durdun yok şu hoca şu görevde bu hoca bu görevde yedi kişiden 14 tane göz bu adam da ne gördüde ilk 11 e çıkardı.Araya pas atacakmışmış.Adam bitmiş.Sıfırı tüketmiş.
Denizli maçında yazmıştım.Taraftara sitem ederler ilk basın toplantısında.Sorumlu tutarlar.İlk ayağını hoca gerçekleştirdi.İki laftan biri taraftar.Sıra başkanda.
Bu kavga olayı ciddi bir konu.Kucaklaştılar, tokalaştılar, birbirlerine çay ısmarladılarla geçiştirilecek bir konu değil.Takımın bu amatör görüntüsünün belki de başlıca sebebi.Yaptırım yok, yönetimden açıklama yok, basında bilgi yok.Bu maçta yine bu oyuncular oynayacak demek ki.O zaman Denizli’den yediğimiz 2. gol gibi kimse topa gitmeyecek, pres yapmayacak, defans oluşmayacak.Futbolla ilgili fazla bir konuşma olmadığı ve mevcut kadroyu bozmayı düşünmediğini açıkladığı için hoca bu maçtan da puan alamayız.Futbolumuz düzelmez.
Aykut’ta sakatlanmış.Ayvayı yedik.Kesin gol yeriz.Gol yememe ihtimalimiz yok.
2 3 günde beyaz ve siyah kadar bir farklılık gerçekleşmeyeceğine göre maç sonucu banko 1 olur.Aykut zaten yok Reis ve Onur oynarsa üst olur.Dodo yine saçmalar Caner ve sol bek orta yapmaktan aciz olurlarsa handikap olur.Golcü olarak Sinan ve Jones çıkarsa karşılıklı gol yok olur.Dimitri ve Dodo şutlarını dağa taşa vurursa İY1 MS1 olur.

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - bulancak28 - 19-02-2018

Hiç ümidim yok 1 puan alırsak öpüp başımıza koyalım

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - Giresun28 - 19-02-2018

Aykut sakatlanmış 2 3 hafta yokmuş diyor spor28 yaz 3 maçada 0 puan

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - kerasus - 19-02-2018

bizim şu durumumuzda Yılmaz Vuralın suçu yok. adamın kapasitesi belli zaten. td olarak hiçbir başarısı olmayan ve bu açığını çenesiyle sempatik tavırları(ki benim tabirimle şaklabanlık) ile kapatmaya çalışıyordu. ya bikere adam tembel. bir kez olsun bir takımla sene başında anlaşıp kamp yaptığı görülmemiştir. çünkü türk takımlarını biliyor. nasıl olsa 2. yarının ortalarına doğru bi enayi çıkacak kendisine 1 trilyonu bayılacak. e şimdi bi takım 2-3 ay için bi trilyonu gözden çıkarıyorsa belliki para var. dolayısıyla iyi bir kadrosu olması kuvvetle muhtemel. adamda aynı bu kafada işte. başarısız sayılma ihtimali yok bu şartlarda. olurda takımı çıkarırsa şampiyon yaptım diyecek. çıkaramazsa napim benmi kurdum takımı diyecek aradan sıyrılacak. belkide ilk kez böyle bariz şekilde başarısız görünüyor bizde. böylesini ummuyordu tabi, dışardan bakınca ilk 2 kovalayan ama 2-3 haftalık kötü sonuçla hemen hocasını gönderen bir takım. bu takımı ilk 2 yapamasam bile her türlü play off yaparım hiç olmazsa diye düşündü. böyle çöp bir kadro ve sorunlu bir takım oldunu bilse gelmezdi. 1 ay daha yatar sonra bi enayi nasıl olsa çıkardı.

kaleci transferi yapmadık sene başı. geçen sene beğenmediğimiz kalecinin yedeğiyle sezona başladık. yani o mevkiyi geç. forvet tarafına transferler çok çok geç yapıldı. kim nedir necidir ancak ligde birkaç hafta geçtikçe anlayabildik. normalde hedef şampiyonluksa eğer zamanında kadronu oluşturup yaz kampında takım uyumunu ve oyuncu performanslarını tanıman eksik kalıyorsa yol yakınken gönderip daha iyisini bulman lazım lig başlamadan. yine ucuza getirmek için forvet hattı çok geç şekillendi ve dale hayal kırıklığı oluncada şapa oturduk resmen. kısacası o mevkiyide geç. savunmada aslında iskeleti korumak iyiydi ama üzerine takviye yapılmaması çok abes oldu. aykut bile son gün alındı ve maç eksiğinden dolayı çok sonra takıma katılabildi. 2. ligdeki savunma hattıyla süper lige yürümeye çalışmak zaten saçmaydı. tamam iskeleti koru ama nokta takviyelerle çıkman lazım yola. e noldu şimdi o mevkiyide geç. bi 10 numara transferi zaten yapılmadı. onuda geç. ee şimdi ne kaldı elde? şu mevkide iyiyiz diyeceğimiz hiçbişey yok malesef. savunması sıkıntı forveti sıkıntı kalesi sıkıntıda olan bir takım nasıl şampiyon olacak?

hah işte bu şartlarda zirve yarışına soktu metin hoca takımı. yani tabiri caizse mucizeler yaratıyordu. başakşehire futbol dersi vermek şu ligde kimin haddine? metin hocaya ilk geldiğinde sıcak bakıyordum, ismi geçenler arasında iyi tercih diye. ama lig başlayınca gördümki, olabilecek en iyi hocayı getirmişiz meğer. baskı yiyerek yediğimiz tek gol, başakşehir deplasmanında 1-0 geriye düştüğümüz gol. ki oda adebayor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". onun dışında hatırladığım kadarıyla bütün yediğimiz goller sadece bizim yiyeceğimiz türden kişisel hatalarla dolu goller. öncedende takım içi sıkıntı bariz şekilde vardı bu takımda ama denizli karşısında yediğimiz 2. gol gibi bir pozisyon hiç vermedik. ha neymiş fatih atiki alıyormuş oyuna. yok sinani 90 dk oynatıyomuş bilmemne. yahu yedek klübende kim var senin? skoru değiştirecek oyuncu ilk 11 inde bile yokken, metin hocadan yedek klübesinden skoru değiştirecek oyuncu sokmasını bekliyoruz. yok abicim yok işte. metin hoca yaratacak değil olmayan şeyi. bide burda vardı bitane, metin hocanın katkısıyla kazandığımız maç yok diye. takımı tek kale oynatan taktiği istifaya çağıran taraftar veriyodu zaten.

gelelim şimdiye. eskişehir maçında bariz şekilde rakipten daha iyiydik aslında. daha fazla pozisyona girdik, daha istekliydik vs. ama işte metin hoca zamanındaki durum bu değildi. daha fazla pozisyona girmek değil, rakibe top göstermezdi. heleki eskişehir gibi savunması facia olan bir rakibe öyle yada böyle mutlaka gol yada goller bulurdu onun oynattığı futbolda. ama yılmaz hoca zamanında nasıldık? eskişehir 2 -3 pozisyon üretiyorsa biz 5 pozisyona girdik. ama bizim o 5 pozisyonu atacak oyuncumuz yokken eses gibi hücum güz çok yüksek takıma 2-3 pozisyon verirsen her türlü atar. hele birde bizim kadar basit gol yiyen bir takıma gol atmakta hiç zorlanmaz. ben rizenin ankaragücünün falan lig genelinde, bizim eses deplasmanındakinden daha baskılı oynadıkları maç görmedim. ama onlarda girdikleri 5 pozisyondan en az 2 sini atacak forvet var. biz ise aynı durumda farktan kurtuluyoruz. kısaca çok çöp bir kadromuz var bizim. bu kadroya diğer takımlar gibi lig ortalaması bi futbol oynatırsan böyle 2 maçta sıfır çekersin.

RE: Elazığspor-Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 19-02-2018

Abdülkerim onur ikilisi hayırlı olsun eyvah ki ne eyvah